Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης: 0% γκανιότα σε δύο ιστοσελίδες

Ο Ολυμπιακός κάνει απόψε στις 21:45 το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι εταιρίες στοιχημάτων  έχουν βάλει σε περίοπτη θέση τον συγκεκριμένο αγώνα και έχουν ήδη δεχθεί χιλιάδες στοιχήματα από τα μέλη τους. Παράλληλα, βέβαια, έχουν ανακοινώσει και δεκάδες προσφορές που αφορούν σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν. Έτσι, όσοι προτιμήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν μπόνους, επιστροφές χρημάτων και δωρεάν στοιχήματα, μεταξύ άλλων. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όσοι κερδίσουν σε μια από τις παραπάνω προσφορές, θα πρέπει να καλύψουν και κάποιες προϋποθέσεις. Άλλωστε, σε καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις απαιτείται τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν από τις προσφορές.

 

Ωστόσο, υπάρχει κι ένα είδος προσφοράς που έχει ανακοινωθεί από ορισμένες ιστοσελίδες και δεν απαιτεί κανένα απολύτως τζιράρισμα των κερδών. Με άλλα λόγια, όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την εν λόγω προσφορά μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάληψη των κερδών τους. Πρόκειται για την προσφορά της γκανιότας 0%, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις και, επομένως, τα κέρδη των παιχτών που θα στοιχηματίσουν.

 

Οι ιστοσελίδες, λοιπόν, που ανακοίνωσαν 0% γκανιότα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι δύο. Πρόκειται για τους… συνήθεις ύποπτους σε αυτές τις περιπτώσεις, τον Stoiximan και την Championsbet. Και οι δύο ιστοσελίδες στοιχήματος , άλλωστε, ανακοινώνουν σχεδόν καθημερινά έναν ή περισσότερους δημοφιλείς αγώνες, στους οποίους διατηρούν μηδενική γκανιότα.

 

Και στις δύο ιστοσελίδες, οι υπεύθυνοι δε θα παρακρατήσουν κέρδος, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι υψηλότερες, σε σχέση με αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, δεν ισχύει σε όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα, αλλά αποκλειστικά σε αυτή του 1Χ2. Κοινώς, μόνο οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα επωφεληθούν της μηδενικής γκανιότας.

 

Τα μέλη του Stoiximan και της Championsbet που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης, λοιπόν, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία