Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Προσφορά για τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

Η εταιρεία στοιχημάτων Mybet προετοιμάζεται για το Σαββατοκύριακο και την έναρξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης με μια νέα προσφορά, η οποία θα ανταμείψει όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτά. Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοίνωσε πως θα ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η αγγλική Premier League και η ισπανική Primera Division.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και θα είναι έπειτα σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στα κορυφαία πρωταθλήματα

Η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα αποφέρει στους παίχτες μια ανταμοιβή που θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους. Πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, το οποίο θα μπορούν να τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός τις επόμενες τρεις ημέρες. Και, χάρη σε αυτό, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η διαδικασία διεκδίκησης του στοιχήματος χωρίς ρίσκο είναι αρκετά απλή. Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59, απόψε μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου: την αγγλική Premier League, την ισπανική Primera Division, την γαλλική Ligue 1 και την ιταλική Serie A.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 50 ευρώ και να αφορούν στους αγώνες των επιλεγμένων διοργανώσεων. Επιπλέον, θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

Τέλος, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν. Μέσα σε αυτούς τους παίχτες μπορεί να είναι και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας τεράστια ποικιλία στοιηχμάτων στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία