Ενισχυμένα κέρδη στη Bundesliga υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Oι αγώνες ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, της γερμανικής Bundesliga, ξεκινούν από σήμερα και διεξάγονται το επόμενο τριήμερο και οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν στους παίχτες του στοιχήματος αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ένας από αυτούς τους αγώνες, όμως, ο σημερινός ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Βόλφσμπουργκ, μπορεί να αποφέρει ενισχυμένα κέρδη στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet.

Τα ενισχυμένα κέρδη θα οφείλονται στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα οφέλη της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Η συγκεκριμένη προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη, όπως πολλές άλλες στην αγορά online στοιχήματος. Το χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει, όμως, είναι το γεγονός ότι είναι η μόνη που ζητά τόσο λίγα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, εξάλλου, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι περισσότερα, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις, και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Βόλφσμπουργκ έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.81 για νίκη της Νυρεμβέργης, 3.62 για ισοπαλία και 2.15 για νίκη της Βόλφσμπουργκ.

Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία