Άφθονα ειδικά στοιχήματα παιχτών της Premier League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Οι αγώνες της Premier League επιστρέφουν σήμερα και υπόσχονται άφθονο θέαμα στους θεατές και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες του στοιχήματος, που είναι διατεθειμένοι είτε να ακολουθήσουν τις πιο συνηθισμένες οδούς είτε να επιλέξουν πιο ασυνήθιστες αγορές μέσα τις προσορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Τα μέλη της Interwetten έχουν και τις δύο επιλογές, αφού μεταξύ άλλων οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν ανακοινώσει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες στους επερχόμενους αγώνες.

Η νέα αγωνιστική της Premier League ξεκινά σήμερα και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κορυφαίες αναμετρήσεις, επιλέγοντας όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα, το over/under και άλλες αγορές του αγώνα, αλλά και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες, προκειμένου να προβλέψουν επιδόσεις όπως τα γκολ, οι ασίστ και άλλες.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Interwetten για την Premier League

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten που θέλουν να στοιχηματίσουν στα ειδικά των παιχτών των ομάδων της Premier League μπορούν να επιλέξουν την κατηγορία των συγκεκριμένων αγορών και να δουν όλες τις επιλογές τους. Μόλις εμφανιστούν οι αγορές των ειδικών στοιχημάτων των παιχτών, θα πρέπει μόνο να αποφασίσουν αγορά και ποδοσφαιριστή.

Οι επιλογές τους είναι αρκετές. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ένας από τους ποδοσφαιριστές θα πετύχει ένα ή περισσότερα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν με τον ίδιο τρόπο και στις ασίστ που θα προσφέρει. Τέλος, έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως τα σουτ που θα πετύχει κάθε παίχτης, αλλά και τα σουτ εντός στόχου. Οι επιλογές σε κάθε αγορά είναι πολλές και περιλαμβάνουν όλους τους συνήθεις υπόπτους.

Οι παίχτες που θέλουν να περιμένουν έως την έναρξη των αγώνων της Premier League, τέλος, θα μπορέσουν να βρουν παρόμοια στοιχήματα και στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παραπάνω.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία