Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας με αυξημένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Το μεγαλύτερο ποσοστό των σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη είναι αφιερωμένο στις διοργανώσεις Κυπέλλου και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην εταιρία στοιχήματος Novibet είναι αυτή του Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχωρίζει στην στοιχηματική ιστοσελίδα, όχι μόνο χάρη στο στοιχηματικό ενδιαφέρον που τη συνοδεύει, αλλά και χάρη σε μια προσφορά**.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, την οποία ανακοίνωσε η Novibet για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία και την παράλληλη αύξηση των πιθανών κερδών για τους νικητές.

 

Ο τρόπος εκμετάλλευσης των αυξημένων αποδόσεων

Για να εκμεταλλευτεί κανείς τις αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά** της 0% γκανιότας* στη Novibet, θα πρέπει να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα σημεία του 1Χ2. Όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και εκείνοι που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα τα δουν να μεταφέρονται στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών.

Εξάλλου, η προσφορά** της 0% γκανιότας* συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Πορτογαλίας θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις: 1.77 για νίκη της Μπενφίκα, 3.90 για ισοπαλία και 5.50 για νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων στην συντριπτική πλειοψηφία τους και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία