Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Φινλανδία-Ελλάδα

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον προκριματικό του EURO ανάμεσα σε Φινλανδία και Ελλάδα. Τα μέλη της ιστοσελίδας θα μπορέσουν να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα και να ενισχύσουν την αξία τους, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, το Φινλανδία-Ελλάδα προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Φινλανδία-Ελλάδα με 0% γκανιότα

Η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Φινλανδία και Ελλάδα. Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά είναι απλές και δε ζητούν ιδιαίτερα ανταλλάγματα. Ακόμη και όσοι κερδίσουν, άλλωστε, θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών και δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Από την προσφορά της Goalbet στο Φινλανδία-Ελλάδα έχουν επηρεαστεί τρεις αποδόσεις του αγώνα, τις οποίες οι παίχτες θα βρουν στην αγορά του 1Χ2. Οι τρεις αυτές αποδόσεις κυμαίνονται πλέον πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, αφού δεν έχουν μειωθεί μέσω της γκανιότας. Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2, στο πλαίσιο της προσφοράς της: 2.26 για νίκη της Φινλανδίας, 3.18 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της Ελλάδας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία