Ιταλία-Γερμανία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Αν και σήμερα το πρόγραμμα των προκριματικών των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το Μουντιάλ του 2018 είναι κενό, κάποιες ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνουν για την προετοιμασία τους. Και, μπορεί να πρόκειται για φιλικούς αγώνες, αλλά είναι άκρως δυνατοί και αμφίρροποι, με αυτόν ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία να ξεχωρίζει, για αρκετούς λόγους.

 

Ένας από τους λόγους αυτούς είναι και η ευκαιρία που έχουν τα μέλη της Championsbet για να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν. Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας επέτρεψε στις τρεις αποδόσεις να επιστρέψουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Συγκεκριμένα οι τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα έχουν ως εξής στην Championsbet: 2.95 για νίκη της Ιταλίας, 3.42 για ισοπαλία και 2.69 για νίκη της Γερμανίας. Χάρη στην προσφορά, οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά αυτές που ανακοίνωσαν όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η σημερινή προσφορά της Championsbet, τέλος, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες που σκοπεύουν να την εκμεταλλευτούν. Μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό και να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών (γεγονός που σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους), αρκεί να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα.

Έπειτα από το φιλικό των εθνικών ομάδων της Ολλανδίας με το Βέλγιο που πρόσφερε η Championsbet με 0% γκανιότα σειρά έχει η Ιταλία με την Γερμανία ώστε τα μέλη της ιστοσελίδας να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Η Championsbet είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου μιας και μετράει μόνο πέντε χρόνια στο χώρο του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία