0% γκανιότα στο Ελλάδα-Αυστρία από την Championsbet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet έχει συνηθίσει τα μέλη της στο να υπόσχεται αυξημένα κέρδη σχεδόν καθημερινά, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται αύξηση των κερδών στα κερδισμένα στοιχήματα σε συγκεκριμένους αγώνες και ο αγώνας που αποτελεί σήμερα το αντικείμενό της είναι ο δεύτερος της Εθνικής Νέων της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Αναλυτικότερα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε την Αυστρία και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι, άλλωστε, επισκεφτούν την Championsbet και κατευθυνθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα θα δουν υψηλότερες αποδόσεις, χάρη στην απουσία γκανιότας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ισχύουν για κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη – όχι μόνο σε σχέση με τα αντίστοιχα κέρδη που θα διεκδικούσαν οι παίχτες, αν η γκανιότα βρισκόταν σε κανονικά επίπεδα, αλλά και σε σχέση με αυτά που θα διεκδικήσουν άλλοι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε ανταγωνιστικές εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε η Championsbet για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής Νέων έχουν ως εξής: 3.26 για νίκη της Ελλάδας, 3.38 για ισοπαλία και 2.51 για νίκη της Αυστρίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, και προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα στα μέλη της Championsbet.

 

Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης προσφοράς, βέβαια, δεν εξαντλούνται στα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται. Όσο οι παίχτες διεκδικούν αυτά τα κέρδη δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δε συνοδεύεται από όρους που απαιτούν ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Με λίγα λόγια, αυξάνει ουσιαστικά την αξία των στοιχημάτων που τοποθετούνται στο πλαίσιό της.

Οι νέοι της Εθνικής Ελλάδος πριν 3 ημέρες αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας και η Championsbet ήταν εκεί για να ανακοινώσει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία