Μειωμένο ρίσκο στο ισπανικό πρωτάθλημα από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στην επιλεγμένη διοργάνωση. Σήμερα και αύριο, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή.

Όσοι παίχτες θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας αγώνες του ισπανικούς πρωταθλήματος που διεξάγονται την 30η Ιουνίου ή την 1η Ιουλίου.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα. Όλα τα στοιχήματα του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τα παρολί, τέλος, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Και, αν χάσουν και ένας από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι χάσουν υπό τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα είναι ένα πριμ, αξίας ίσης με του χαμένου τους στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αρκεί να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Εκτός από το μειωμένο ρίσκο στα παρολί στοιχήματα για τους αγώνες της Primera Division η Goalbet ανακοίνωσε για σήμερα και τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet γιατί ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία