Διπλή προσφορά 0% γκανιότας σήμερα στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Και σήμερα, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet δεν πρόκειται να ξεμείνουν από επιλογές στιοχηματισμού, αφού αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως το ιταλικό και το αγγλικό, συνεχίζονται και προσφέρουν ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Δύο από τους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει ότι τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας είναι διπλή και αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 δύο αγώνων: του Μπέρνλι-Νιουκάστλ και του Κάλιαρι-Τορίνο. Και στις δύο περιπτώσεις, τα κατάλληλα στοιχήματα (και, φυσικά, οι σωστές προβλέψεις) μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, μπορούν να συμμετάσχουν κάθε είδους στοιχήματα, αρκεί να τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία των επιλεγμένων αγώνων. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του Μπέρνλι-Νιουκάστλ ή του Κάλιαρι-Τορίνο (ή και των δύο αγώνων) και να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet

Χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των δύο σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου: σε αυτόν της Premier League, η απόδοση για νίκη της Μπέρνλι είναι 3.01, για ισοπαλία 3.17 και για νίκη της Νιουκάστλ 2.81, ενώ σε αυτόν της Serie A, η απόδοση για νίκη της Κάλιαρι είναι 3.10, για ισοπαλία 3.35 και για νίκη της Τορίνο 2.62.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Τον αγώνα Μπέρνλι-Νιουκάστλ τον έχει ανακοινώσει και η Novibet με την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία