Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ με αυξημένες αποδόσεις στη Ladbrokes

H Bundesliga επιφυλάσσει σήμερα έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αγώνα, ιδιαίτερα για όσους παίχτες επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, σε έναν αγώνα που υπόσχεται να συγκεντρώσει αρκετά στοιχήματα, ειδικά λόγω της έλλειψης των αγώνων του Champions League.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπως είναι φυσικό, καλύπτεται πλήρως από τη Ladbrokes, η οποία έχει ανακοινώσει ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών, φροντίζοντας για προβλέψεις σε κάθε πτυχή του. Παράλληλα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

 

Το εν λόγω σημείο προβλέπει νίκη της Ντόρτμουντ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα. Και όσοι τοποθετήσουν τη συγκεκριμένη πρόβλεψη στη Ladbrokes θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για μια απόδοση που αρχικά δεν ξεπερνούσε το 3.25. Χάρη στην προσφορά της Ladbrokes, όμως, πλέον βρίσκεται ψηλότερα, στο 3.75. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο σημείο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αν η πρόβλεψή τους επαληθευθεί. Και το καλύτερο σημείο είναι πως τα κέρδη αυτά δε θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος ή bonus, αλλά μετρητών. Αυτό σημαίνει πως όσοι εξασφαλίσουν τα επιπλέον κέρδη δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου και προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα σε περιίπου 40 αθλήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία