Στοιχηματική εταιρεία Interwetten: Μειωμένο ρίσκο στο Ντόρτμουντ-Μπάγερν

Αυτό το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, η γερμανική Bundesliga επιφυλάσσει ένα κορυφαίο ντέρμπι για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Μπάγερν. Όπως είναι φυσικό, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην Interwetten, ενώ παράλληλα συνοδεύεται και από μία προσφορά.

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στον αγώνα και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν προβλέψεις και χάσουν. Βέβαια, όπως και κάθε άλλη προσφορά και η συγκεκριμένη συνοδεύεται από κάποιες προϋποθέσεις, με τη σημαντικότερη να είναι να λήξει ο αγώνας με σκορ 0-0.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα του 0-0

Αναλυτικότερα, στην περίπτωση που το Ντόρτμουντ-Μπάγερν λήξει με σκορ 0-0, η Interwetten η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα μέλη της που θα έχουν συμμετάσχει στην προσφορά και θα έχουν χάσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν αρχικά συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν την κατάλληλη ημέρα, ενώ μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Και, εφόσον η αναμέτρηση λήξει με σκορ 0-0, τότε οι παίχτες που θα έχουν χάσει θα δικαιούνται την αποζημίωσή τους.

 

Πριμ για τους χαμένους

Αναλυτικότερα, οι δικαιούχοι θα εισπράξουν ένα πριμ, αξίας ίσης με του στοιχήματος που έχασαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Το εν λόγω πριμ έπειτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου οι παίχτες να στοιχηματίσουν εκ νέου στο αθλητικό γεγονός της επιλογής τους και να διεκδικήσουν κέρδη – αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η Interwetten συνηθίζει να ανακοινώνει επιστροφή χρημάτων σε ντέρμπι για παράδειγμα το αγγλικό Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία