Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ με κορυφαίες αποδοσεις στην εταρία στοιχήματος Goalbet

Όσο οι κορυφαίοι αγώνες ποδοσφαίρου παραμένουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα τόσο η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα τους καλύπτει στοιχηματικά και θα προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Έτσι και σήμερα, λοιπόν, ο κορυφαίος αγώνας του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ αποτελεί την αφορμή για την Goalbet να ανακοινώσει μια νέα προσφορά 0% γκανιότας.

Μέσω της προσφοράς, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ, τα οποία θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30. Εφόσον καλυφθούν αυτές οι προϋποθέσεις, απομένει μόνο μία, ιδιαίτερα βασική: να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι, άλλωστε, ο τρόπος για να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλλον τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τα κέρδη αυτά θα προέρχονται από τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της προσφοράς της η Goalbet. Άλλωστε, από τη στιγμή που η γκανιότα βρέθηκε στο 0% στα τρία επιλεγμένα σημεία, οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν κινήθηκαν ανοδικά και πλέον έχουν ως εξής: 2.24 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.68 για ισοπαλία και 3.52 για νίκη της Βιγιαρεάλ. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία