Επιστροφή χρημάτων σε δύο αγώνες από τη Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet συνεχίζει να ανακοινώνει καθημερινά προσφορές για τους αγώνες του Μουντιάλ της Βραζιλίας και η σημερινή ημέρα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η εταιρεία του online στοιχήματος, λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους αγώνες Ιράν - Νιγηρία και Γκάνα - ΗΠΑ να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα.

 

Για να δικαιούνται την επιστροφή, όμως, τα μέλη της Sportingbet θα πρέπει να έχουν στοιχηματίσει στις αγορές ακριβές σκορ, σκόρερ και scorecast. Επίσης, θα πρέπει να επαληθευθούν τα σενάρια που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Αυτά είναι γκολ μετά το 85' στον αγώνα ανάμεσα σε Ιράν και Νιγηρία και αυτογκόλ σε αυτόν ανάμεσα σε Γκάνα και ΗΠΑ.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος στην Ελλάδα και προσφέρεται σε 23 διαφορετικές γλώσσες και στην Ελλάδα καλύπτει όλα τα δημοφιλή σπορ καθώς την Σούπερ Λιγκ και την Φούτμπολ Λιγκ 1 και 2.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία