Αποζημιώνει τα χαμένα παρολί της Premier League η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της αγγλικής Premier League επιστρέφουν και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία χάρη στις προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων, να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αυτούς, τοποθετώντας είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί . Για τα δεύτερα, βέβαια, θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο – εκτός κι αν εκμεταλλευτούν παράλληλα και τη σημερινή προσφορά της Goalbet.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί και να αποζημιωθούν, στην περίπτωση που χάσουν και καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Βασική προϋπόθεση, εκτός από την τοποθέτηση των κατάλληλων στοιχημάτων, είναι να λήξει τουλάχιστον ένας από τους αγώνες της Premier League που θα επιλέξουν με σκορ 0-0.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να περιέχει τουλάχιστον 3 αγώνες από την αγγλική Premier League. Το παρολί τους μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να αφορά αποκλειστικά σε προβλέψεις στο 1Χ2 (με μόνη εξαίρεση τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Αφού τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Έτσι, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

Για να δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα παρολί τους, τέλος, απαιτείται να περιέχουν τουλάχιστον έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία, θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα απελευθερωθεί προς ανάληψη, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία