Βέλγιο-Ελλάδα με 1.150+ στοιχήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης προετοιμάζονται για το επερχόμενο EURO και συμμετέχουν σε μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων, εκ των οποίων μία παρουσιάζει σήμερα έντονο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον φιλικό αγώνα του Βελγίου με την Ελλάδα, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45 και είναι, φυσικά, διαθέσιμος για στοιχηματισμό στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Βέλγιο και Ελλάδα συνοδεύεται από αρκετές στοιχηματικές επιλογές και στην Goalbet, η οποία έχει ανακοινώσει συνολικά περισσότερα από 1.150 στοιχήματα!

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα χωρίζονται σε διαφορετικές αγορές, οι οποίες καλύπτουν όλες τις πτυχές του αγώνα και δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με συνηθισμένους, αλλά και ασυνήθιστους τρόπους. Και, όπως είναι φυσικό, παρόμοια στοιχήματα θα ανακοινωθούν και στο live στοίχημα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους παίχτες.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο Βέλγιο-Ελλάδα

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet έχει ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για τον σημερινό φιλικό αγώνα και τα στοιχήματα αυτά είναι χωρισμένα σε δεκάδες διαφορετικές αγορές. Οι πρώτες που θα συναντήσουν όσοι παίχτες θέλουν να στοιχηματίσουν στο Βέλγιο-Ελλάδα είναι το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα και πολλές ακόμα συνηθισμένες επιλογές. Σε αυτές, όμως, έρχονται να προστεθούν και άλλες, περισσότερο ασυνήθιστες, όπως το ασιατικό χάντικαπ, τα μονά/ζυγά και άλλες.

Παράλληλα, η Goalbet προσφέρει πολλά στοιχήματα για τα δύο ημίχρονα του αγώνα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ημίχρονο/τελικό, αλλά και σε μια σειρά κλασικών αγορών (όπως 1Χ2, over/under, GG/NG και διπλή ευκαιρία) που ζητούν προβλέψεις μόνο για ένα από τα δύο μισά του αγώνα. Τα μέλη της Goalbet μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν στους σκόρερ, σε συνδυαστικά στοιχήματα, αλλά και σε μια σειρά από πιο πρωτότυπες επιλογές, όπως το ενδεχόμενο να σημειωθεί αυτογκόλ, να βρεθεί μια ομάδα πίσω στο σκορ και να νικήσει και πολλά ακόμα.

Όλα τα στοιχήματα που έχει ήδη ανακοινώσει η Goalbet, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και έπειτα θα αντικατασταθούν από νέες επιλογές στο live στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία