Στα eSports επεκτείνει την στρατηγική υπεύθνου στοιχηματισμού η εταιρεία στοιχημάτων Entain

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral, συνεχίζει να επεκτείνει την στρατηγική υπεύθυνου στοιχηματισμού που ακολουθεί και ανακοινώνει νέες συνεργασίες που της επιτρέπουν να προστατεύει αποτελεσματικότερα τους πελάτες της, σε οποιοδήποτε άθλημα κι αν στοιχηματίζουν. Η πιο πρόσφατη σειρά συνεργασιών της Entain στον συγκεκριμένο τομέα τη φέρνουν και στον τομέα των eSports.

Πρόκειται για μια συνεργασία με μια σειρά φορέων που σχετίζονται με τα eSports. Συγκεκριμένα, η Entain θα συνεργάζεται στο εξής με τις EPIC Risk Management και την CSPPA (Counter-Strike Professional Players Association), αλλά και με δύο οργανισμούς ψυχικής υγείας (Kindbridge και Rise Above the Disorder), προκειμένου να επεκτείνει την στρατηγική υπεύθυνου στοιχηματισμού στον τομέα των eSports.

 

Η νέα πρωτοβουλία της Entain στα eSports

Οι νέες συνεργασίες της Entain θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να επεκταθεί η στρατηγική υπεύθυνου στοιχηματισμού και στον τομέα των eSports και να δημιουργηθεί ένα “δίχτυ προστασίας” για τους πελάτες της, ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν κίνδυνο εθισμού στον τζόγο. Οι EPIC, CSPPA, Kindbridge και Rise Above the Disorder θα συνεργαστούν με την Entain, προκειμένου να προσφέρουν ενημέρωση, αλλά και υπηρεσίες βοήθειας και θεραπείας στους παίχτες του στοιχήματος.

Η στρατηγική υπεύθυνου στοιχηματισμού που έχει υιοθετήσει η Entain στα eSports ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων πρωτοβουλιών της και επικεντρώνεται εξίσου στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση. Καθεμία από τις νέες συνεργάτιδες της Entain θα αναλάβει έναν ξεχωριστό τομέα, ανάλογα με την εξειδίκευσή της, και η συνεργασία όλων τους αναμένεται να θωρακίσει και να προστατέψει από προβλήματα εθισμού στον τζόγο και όσους παίχτες στοιχηματίζουν στα eSports.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.