Δωρεάν στοίχημα στο Λίβερπουλ-Σεβίλλη από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power στρέφει απόψε το βλέμμα της στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σεβίλλη και προσφέρει στα μέλη της δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών. Παράλληλα, μάλιστα, τους δίνει και την ευκαιρία να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα με μηδενικό ρίσκο, χάρη στη σημερινή της προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power χαρίζει στα μέλη της δωρεάν live στοιχήματα, συνολικής αξίας 10 ευρώ, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν για να τα εξασφαλίσουν είναι να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Σεβίλλη θα κερδίσουν τα δωρεάν live στοιχήματα. Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει τα στοιχήματά τους να είναι μονά, να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει καν σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, λοιπόν, οι παίχτες θα δικαιούνται δύο δωρεάν live στοιχήματα των 5 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους εντός των πρώτων 5 λεπτών μετά τη σέντρα του αγώνα και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις αγορές που βρίσκονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Και, χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη στον τελικό του Europa League – κάποια από αυτά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και είναι από τις καλύτερες του χώρου όσον αναφορά τα ειδικά στοιχήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία