Ενίσχυση αποδόσεων στη Boylesports

Η εταιρία στοιχημάτων Boylesports δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν από τις προβλέψεις τους σε επιλεγμένους αγώνες ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ανακοινώνοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αναμετρήσεις, στοιχηματικές αγορές και σημεία. Χάρη στις αποδόσεις αυτές, οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν αυξημένα κέρδη με μία μόνο πρόβλεψη – εφόσον, βέβαια, επιλέξουν ένα συγκεκριμένο σημείο και η πρόβλεψή τους επαληθευθεί.

 

Μια τέτοια απόδοση μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της Boylesports επιλέξουν το ειδικό σημείο της αγωνιστικής ημέρας της 12ης Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα σημείο που προβλέπει τη νίκη τριών ομάδων, στις διοργανώσεις της ιταλικής Serie A, της γερμανικής Bundesliga και της γαλλικής Ligue 1.

 

Αναλυτικότερα, το σημείο που συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση της Boylesports αφορά στις αναμετρήσεις της Κάπρι με τη Ρόμα, της Μάινζ με τη Σάλκε και της Ρεννές με την Ανγκέρς. Και, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η απόδοση, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν το σημείο που προβλέπει νίκη των Ρόμα, Σάλκε και Ρεννές στους αντίστοιχους αγώνες.

 

Η απόδοση που συνοδεύει τη συγκεκριμένη πρόβλεψη έχει αυξηθεί από το 8.50 στο 9.50, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά της Boylesports. Για να εισπράξουν, βέβαια, αυτά τα κέρδη, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα και, φυσικά, να νικήσουν οι τρεις επιλεγμένες ομάδες στους αγώνες που δίνουν. Αυτές είναι, μάλιστα, και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς, η οποία όχι μόνο δε ζητά κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, αλλά υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε μορφή μετρητών και όχι μπόνους.

Η Boylesports λειτουργεί με έδρα την Ιρλανδία και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας μιας και δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία