Νέο ρεκόρ εσόδων για την αγορά στοιχήματος του New Jersey

Η αγορά στοιχήματος του New Jersey κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ εσόδων, αφού ο Ιανουάριος του 2020 αποτέλεσε τον πιο επικερδή μήνα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στην Πολιτεία, από τον Ιούλιο του 2018. Αναλυτικότερα, η αγορά στοιχήματος του New Jersey κατάφερε να εξασφαλίσει 53,6 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο Ιανουάριος του 2020, μάλιστα, αποτέλεσε τον καλύτερο μήνα για την αγορά νόμιμου στοιχήματος του New Jersey σε κάθε τομέα και ανεξάρτητα με ποιους προηγούμενους μήνες συγκρίνεται.

 

Τα νέα ρεκόρ της αγοράς του New Jersey

Τα έσοδα των 53,6 εκατομμυρίων δολαρίων αποτελούν ρεκόρ για την αγορά του New Jersey, αφού ξεπερνούν τα 46,6 εκατομμύρια δολάρια του Οκτωβρίου του 2019, ο οποίος διατηρούσε έως πρόσφατα το ρεκόρ εσόδων. Αν, μάλιστα, συγκρίνουμε τον Ιανουάριο του 2020 με αυτόν του 2019, η αύξηση που σημειώνεται αγγίζει το 185,2%!

Σημαντική ήταν και η αύξηση του τζίρου, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο του 2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο τζίρος σημείωσε αύξηση 40% και άγγιξε τα 540,1 εκατομμύρια δολάρια. Η συντριπτική πλειοψηφία του τζίρου, μάλιστα, προέρχεται από το online στοίχημα. Συγκεκριμένα, η συνολική αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν online άγγιξε τα 471,1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αυτά που τοποθετήθηκαν σε επίγειες εγκαταστάσεις δεν ξεπέρασαν τα 69,9 εκατομμύρια δολάρια.

Οι δύο κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος του New Jersey κατά τον Ιανουάριο του 2019, τέλος, ήταν οι FanDuel (ιδιοκτησίας της Flutter Entertainment) και Pointsbet. Οι δυο τους συγκέντρωσαν έσοδα 26,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 277,2%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2019.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.