Παρολί με ενισχυμένη αξία στην στοιχηματική εταιρεία Bet365

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για στοιχηματισμό στο ποδόσφαιρο, αφού σιγά-σιγά επιστρέφουν όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ήδη από την Παρασκευή ξεκινούν οι αγώνες στην Premier League και στην Primer Division, μεταξύ άλλων, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να κορυφωθεί το θέαμα που προσφέρει ο βασιλιάς των αθλημάτων.

Όλοι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου, όπως είναι φυσικό, είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της Bet365. Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων θα μπορούν να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα ή παρολί και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να υποστούν. Ειδικά στην περίπτωση των παρολί, όμως, τα πιθανά κέρδη τους μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Bet365.

 

Αύξηση των πιθανών κερδών των παρολί

Όσοι τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά της Bet365. Χάρη σε αυτή, τα πιθανά τους κέρδη μπορούν να αυξηθούν έως και κατά 100%. Για παράδειγμα, τα κέρδη ενός παρολί 5 σημείων δικαιούνται αύξηση κατά 10%, ενός 10 σημείων αύξηση κατά 60% και ενός 14 σημείων και άνω αύξηση κατά 100%.

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να αυξηθούν τα κέρδη είναι – όπως είναι λογικό – να υπάρξουν κέρδη. Με λίγα λόγια, συμμετοχή στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 δικαιούνται μόνον όσα παρολί ποδοσφαίρου αποτελούνται από 100% σωστές προβλέψεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Αυτή είναι η βασικότερη προϋπόθεση, αλλά όχι η μοναδική. Τα παρολί των μελών της Bet365 θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν σε συγκεκριμένες αγορές: το τελικό αποτέλεσμα και το τελικό αποτέλεσμα και GG/NG. Επιπλέον, τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τρία τουλάχιστον σημεία, προκειμένου να συμμετέχουν στην προσφορά, και να μην αποτελούν συστήματα.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί και συμμετάσχουν στην προσφορά, θα μπορούν να κλείσουν τμηματικά τα στοιχήματά τους, μέσω cash out. Αν, όμως, προχωρήσουν σε ολικό cash out στοιχημάτων, σταματούν αυτόματα να συμμετέχουν στην προσφορά.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων στα μέσα της εβδομάδας ανακοίνωσε και πάλι προσφορά σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν παρολί στο ποδόσφαιρο.

Η Bet365 είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου και εκτός από τεράστια ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία