Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Europa League μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Όπως είναι φυσικό, η επιστροφή των αγώνων του Europa League δε μονοπωλεί μόνο την αθλητική επικαιρότητα, αλλά και το πρόγραμμα επιστροφών των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet, για παράδειγμα, όλες οι προσφορές αφορούν σήμερα στους κορυφαίους αγώνες της διοργάνωσης και οι παίχτες μπορούν μεταξύ άλλων να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί.

Συγκεκριμένα, η Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί στους επερχόμενους αγώνες του Europa League, μέσω μιας αποζημίωσης, την οποία θα εξασφαλίσουν οι παίχτες που θα χάσουν, αν ένας από τους αγώνες λήξει με λευκή ισοπαλία.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Η νέα προσφορά της Goalbet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από το Europa League. Κάθε στοίχημα του παρολί θα πρέπει να αφορά στο pre-game και στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βόλφσμπουργκ που προσφέρεται με 0% γκανιότα), ενώ μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους στην Goalbet. Τέλος, το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί. Και, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν θα έχει τη μορφή πριμ. Η αξία της θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Τέλος, για να προχωρήσουν σε ανάληψη του πριμ, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Europa League μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία