Στοιχηματικές Ειδήσεις

Αύξηση εσόδων, αλλά μείωση κερδών για την εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 (το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου) και, παρά το γεγονός ότι οι εντυπώσεις που αφήνουν είναι ανάμεικτες, οι υπεύθυνοι είναι άκρως αισιόδοξοι για τις συνολικές επιδόσεις της εταιρείας μέσα στο 2017.

Χορηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

H Ladbrokes ανακοίνωσε μία νέα χορηγία της, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τη χορηγία της προς την ομάδα ποδοσφαίρου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία θα προσφέρει ευκαιρίες προώθησης στην εταιρεία στοιχηματισμού και ευκαιρίες για αποκλειστικές προσφορές στους οπαδούς της ομάδας.

Η νέα συμφωνία έχει διάρκεια τριών ετών και ενισχύει την ήδη καθιερωμένη παρουσία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Χορηγός της Σάντερλαντ η στοιχηματική εταιρία Coral

Η στοιχηματική εταιρία Coral αποτελεί πλέον έναν από τους χορηγούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σάντερλαντ. Αναλυτικότερα, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, η Coral αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Σάντερλαντ, για τη σεζόν 2017-2018.

Μέσω της νέας συμφωνίας χορηγίας, η Coral ενισχύει τη θέση στον τομέα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και της αγγλικής αγοράς του στοιχήματος γενικότερα, μέσω των νέων ευκαιριών προβολής που αποκτά.

 

Τα οφέλη της συμφωνίας για την Coral

Ωριαία όρια για τους παίχτες του στοιχήματος προωθεί η Τσεχία

Η Τσεχία αποτελεί μία από τις ανοιχτές και ρυθμισμένες ευρωπαϊκές αγορές του στοιχήματος, αλλά οι αρμόδιες Αρχές έχουν φροντίσει να καλύψουν νομοθετικά κάθε πτυχή στοιχηματισμού, προστατεύοντας το Δημόσιο, αλλά και τους ίδιους τους παίχτες. Σε γενικές γραμμές, οι νόμοι για το στοίχημα στην Τσεχία είναι αρκετά αυστηροί και οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση της χώρας αναμένεται να κάνουν τους ίδιους νόμους ακόμη πιο αυστηρούς.

Λιγότερα καταστήματα του ΟΠΑΠ με VLT επιθυμεί η κυβέρνηση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη μείωση του αριθμού των καταστημάτων Play OPAP (τα καταστήματα του ΟΠΑΠ που φιλοξενούν τα νέα VLT), μέσω ενός νομοσχεδίου που δεν αποκλείεται να ψηφιστεί και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Αναλυτικότερα, δημοσίευμα της εφημερίδας καθημερινής αναφέρει πως οι υπεύθυνοι προσανατολίζονται στη μείωση του αριθμού τέτοιου είδους καταστημάτων, επιτρέποντας την αύξηση του αριθμού VLT που θα φιλοξενεί το καθένα.

 

Οι προθέσεις της κυβέρνησης για τα καταστήματα του ΟΠΑΠ

Στα… τάρταρα οι αποδόσεις της Μίλαν για κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η Μίλαν έχει πραγματοποιήσει ένα μπαράζ εκπλήξεων το φετινό καλοκαίρι, στον τομέα των μεταγραφών, συγκεντρώνοντας κορυφαία ονόματα στην ομάδα της. Οι μεταγραφικές της επιτυχίες, μάλιστα, έχουν αναγκάσει τις στοιχηματικές εταιρίες να μειώσουν σημαντικά τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στα μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν στην κατάκτηση του επόμενου ιταλικού πρωταθλήματος!

Αποχωρεί ο θρυλικός Roger Tull από την εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes

Ο Roger Tull, ένα από τα γνωστότερα στελέχη της Ladbrokes, χάρη στη θητεία των 46 ετών στην στοιχηματική εταιρεία, ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Ο Tull αποτέλεσε ένα από τους πιο πιστούς υπαλλήλους (και αργότερα στέλεχος) της εταιρείας στοιχημάτων, από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό της έως σήμερα.

 

Όνομα συνυφασμένο με την ιστορία της Ladbrokes

Αύξηση εσόδων στην ισπανική αγορά online στοιχήματος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Ισπανίας, DGOJ (Dirección General de Ordenación del Juego), το δεύτερο τρίμηνο του 2017 έδωσε μία ακόμη ώθηση στα έσοδα στις online στοιχηματικές εταιρίες. Όπως φαίνεται, η κερδοφορία είναι σταθερή στην ισπανική αγορά, καθώς ανάλογα ήταν και τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της χρονιάς.

Χορηγός της Μπορούσια Γκλάντμπαχ η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε πως υπέγραψε μια νέα συμφωνία χορηγίας, με μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Πρόκειται για την ομάδα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga στις 18 Αυγούστου.

Η νέα συμφωνία καθιστά τη Mybet έναν από τους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και επίσημο συνεργάτη της στο στοίχημα.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Νέος τύπος παρολί σε επιλεγμένες στοιχηματικές εταιρείες

Η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Digital Sports Tech, γνωστή για τη συνεργασία της με κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι Ladbrokes και Coral, αλλά και για την σειρά των ιδιαίτερων ειδικών στοιχημάτων που ανακοινώνει, ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα υπηρεσία για τους παίχτες εκείνους του στοιχήματος που προτιμούν να τοποθετούν παρολί.

Νέα υπηρεσία επίλυσης διαφορών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς online στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας και χρήσιμης υπηρεσίας που θα βοηθά τους παίχτες να καταχωρούν παράπονα και να λύσουν τις διαφορές τους με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Resolver, η χρήση της θα είναι δωρεάν και θα τεθεί άμεσα σε ισχύ.

 

Τα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας

Έσοδα ρεκόρ για την στοιχηματική εταιρεία Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια των Unibet και 32Red, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των μεικτών εσόδων της για το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Η εταιρεία στοιχηματισμού ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων τριών μηνών και τα στοιχεία δείχνουν σημαντική ανάπτυξη σε καθένα από τα προϊόντα που προσφέρει.

 

Αύξηση εσόδων κατά 32%

Δικογραφία για απάτη σε βάρος στοιχηματικής ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη

Ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ο βοηθός του είδαν να σχηματίζεται εις βάρος τους δικογραφία, εξαιτίας απάτης που πραγματοποιούσαν κατά στοιχηματικής ιστοσελίδας του διαδικτύου. Οι δύο κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία των πελατών τους, προκειμένου να ανοίγουν λογαριασμούς σε στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται νόμιμα online και να εξασφαλίζουν πριμ και ανταμοιβές εγγραφής.

 

Η απάτη με τα στοιχεία πελατών

Για προγραμματισμένη αναβάθμιση ενημερώνει η στοιχηματική ιστοσελίδα Βetshop

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop διαθέτει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και πολλοί παίχτες τις εκμεταλλεύονται, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Οι διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στις άκρες του πλανήτη, άλλωστε, προορίζονται σε μεγάλο βαθμό για τους… ξενύχτηδες, λόγω της διαφοράς ώρας.

Αποχωρεί ο CCO της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes ανακοίνωσε πως ο Διευθυντής Πελατών (CCO), Kristof Fahy, πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του. Η ανακοίνωσε έγινε προς τους μετόχους και τα ΜΜΕ από την ηγεσία της συγχωνευμένης πλέον Ladbrokes Coral και αναφέρει πως ο Fahy θα αναζητήσει πλέον νέες ευκαιρίες εργασίας.

Έρχονται αυστηρότερα μέτρα κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Η νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος και άλλων παράνομων πρακτικών είναι αρκετά αυστηρότερη και οι ειδικοί της αγοράς του online στοιχήματος προβλέπουν πως οι αρμόδιοι θα συνεχίσουν να δυσκολεύουν το έργο των στοιχηματικών εταιρειών, απαιτώντας ακόμη περισσότερους ελέγχους και θέτοντας ακόμη περισσότερους περιορισμούς. Ήδη, άλλωστε, ακούγεται πως η Ε.Ε. μπορεί να αναγκάσει τις εταιρείες στοιχημάτων να πραγματοποιούν επιπλέον ελέγχους στα μέλη τους που θα στοιχηματίζουν ποσά άνω των 2.000 ευρώ.

Από τώρα πληρώνει τα μακροπρόθεσμα της Σέλτικ η Paddy Power!

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power είναι μεταξύ άλλων γνωστή και για τη συνήθεια της να πληρώνει πρόωρα κάποια μακροπρόθεσμα στοιχήματα, ειδικά όσον αφορά στον τομέα του ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων.

Για νέα μέτρα κατά του ξεπλύματος χρήματος ενημερώνει η Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους (ανάμεσά τους και τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα) σχετικά με κάποιες αλλαγές και νέες προσθήκες στην ευρωπαϊκή πολιτική για την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Πρόκειται για αλλαγές που θα πρέπει να υιοθετήσουν στο σύνολό των συναλλαγών τους οι στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να παραμείνουν νόμιμες και να διατηρήσουν την άδεια που έχουν εξασφαλίσει.

 

Μέσω δημοψηφίσματος η νομιμοποίηση του στοιχήματος στην California

Oι νομοθέτες της California των ΗΠΑ αποφάσισαν να μεταφέρουν την τελική απόφαση, για νομιμοποίηση ή όχι του στοιχήματος εντός των ορίων της Πολιτείας, στους ίδιους τους πολίτες. Σύμφωνα με ένα νέο νομοσχέδιο που έχει ήδη κατατεθεί, εφόσον ανοίξει ο δρόμος για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος σε Πολιτείες των ΗΠΑ, η τύχη της αγοράς θα κριθεί σε δημοψήφισμα.

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε από τον Adam Gray και η τύχη του εξαρτάται απόλυτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σχετικά με την έφεση κατά του νόμου PASPA.

 

ΣΥΡΙΖΑ: “Ευθύνη της ΕΠΟ το παράνομο στοίχημα και οι στημένοι αγώνες”

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν, μέσω ερώτησής τους στη Βουλή, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τα φαινόμενα στημένων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Την ερώτηση, η οποία κατατέθηκε προς τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπογράφουν 22 βουλευτές.

 

“Πέπλο αδιαφάνειας”

Δικαιώθηκε για τα πρόστιμα στις στοιχηματικές εταιρείες η Ολλανδία

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ολλανδίας δικαίωσε τις τοπικές Αρχές και επιβεβαίωσε τη δυνατότητά τους να βάζουν πρόστιμα στις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού που δε συμμορφώνονται με τους ολλανδικούς νόμους. Η αμφισβήτηση των προστίμων πραγματοποιήθηκε μέσω έφεσης που κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας τρεις στοιχηματικές εταιρείες που δέχονταν Ολλανδούς παίχτες, παρά τους σχετικούς νόμους.

53 νέα κρούσματα χειραγώγησης αγώνων καταγγέλλει η ESSA

Η ESSA, ο διεθνής οργανισμός που επιβλέπει την αξιοπιστία του αθλητισμού και του στοιχηματισμού, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ερευνών του για το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Στα αποτελέσματα αυτά αναφέρονται 53 ύποπτοι για χειραγώγηση αγώνες σε διαφορετικά αθλήματα.

Αναλυτικότερα, η έκθεση της ESSA περιλαμβάνει 53 ύποπτα περιστατικά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017, σε αθλήματα όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ και το βόλεϊ.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας της ESSA ανά άθλημα

Mέτρα κατά των στημένων αγώνων ετοιμάζεται να λάβει η ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών) βρίσκεται σε αναβρασμό μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για ύπαρξη στημένων αγώνων και την έρευνα που ανακοίνωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, με αποτέλεσμα η λήψη μέτρων να αποτελεί τη μόνη λύση. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Ένωση προτίθεται να συνεργαστεί με μια μεγάλη διεθνή εταιρεία ελέγχου και αξιολόγησης αξιοπιστίας των αγώνων της Volley League.

Μαύρη λίστα στοιχηματικών εταιρειών στην Σλοβακία

Η Σλοβακία προχώρησε στην κατάρτιση της πρώτης μαύρης λίστας της, στην οποία έχει συμπεριλάβει στοιχηματικές εταιρείες που δεν έχουν λάβει την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης. Στη λίστα, μάλιστα, βρίσκονται και κάποιοι κολοσσοί του στοιχήματος, όπως η Bet365 και η William Hill, στις ιστοσελίδες των οποίων σύντομα μπλοκαριστεί η πρόσβαση.

 

Η μαύρη λίστα της Σλοβακίας

Αισιόδοξος για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος ο Επίτροπος του NBA

Ο Επίτροπος του NBA, του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, είναι άκρως αισιόδοξος πως το στοίχημα θα νομιμοποιηθεί στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport Business Journal, είναι άκρως αισιόδοξος πως το στοίχημα (επίγειο και online) θα νομιμοποιηθεί τα επόμενα χρόνια στις ΗΠΑ, παρά τις σημερινές απαγορεύσεις και την άρνηση των νομοθετών να φέρνουν αλλαγές στην αγορά της χώρας.

 

Αλλαγές στους νόμους λόγω ζήτησης

Δήμος Πεντέλης κατά παράνομου στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών

Ο Δήμος Πεντέλης έχει ξεκινήσει τη μάχη κατά του παράνομου στοιχήματος και της διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών χωρίς άδεια και προειδοποιεί τους καταστηματάρχες της δικαιοδοσίας του για ελέγχους που θα ακολουθήσουν, καθώς και για τα σκληρά πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι παραβάτες.

Δεν σχεδιάζει άμεση απελευθέρωση του στοιχήματος η Ινδία

Ο υπουργός Αθλητισμού της Ινδίας, Vijay Goel, δήλωσε προσωπικά πως δεν υπάρχουν σχέδια από τις ινδικές Αρχές, προκειμένου να απελευθερωθεί στο άμεσο μέλλον το αθλητικό στοίχημα. Απαντώντας σε δημοσιεύματα που ήθελαν τους αρμόδιους να εξετάζουν άμεση απελευθέρωση της αγοράς, ο υπουργός δήλωσε στα ινδικά ΜΜΕ πως το υπουργείο Αθλητισμού δεν έχει πραγματοποιήσει σχετική πρόταση.

Mayweather vs McGregor: Συνεχίζεται η πτώση των αποδόσεων

Η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αντίπαλοι της μάχης της χρονιάς, του αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Conor McGregor που θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου, δεν είχε μόνον ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα βλέμματα στον επερχόμενο αγώνα, αλλά και να μειωθούν ακόμη περισσότερο κάποιες αποδόσεις που αφορούν στον McGregor.

Ζωντανή μετάδοση τουρνουά eSports από την στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet θα μεταδώσει ζωντανά για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα τουρνουά eSports, μετά από τη συμφωνία που πραγματοποίησε με τους διοργανωτές του PGL Major Krakow. Πρόκειται για ένα τουρνουά με αντικείμενο το δημοφιλές videogame Counter-Strike: GO, από το οποίο η Unibet θα μεταδώσει ζωντανά περισσότερες από 80 ώρες, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Όπως είναι φυσικό, η Unibet θα δίνει παράλληλα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αναμετρήσεις του τουρνουά.

 

Στοιχήματα και ζωντανή μετάδοση του τουρνουά

Ανέγερση νέων σπιτιών στην έδρα της στηρίζει η Bet365

Η Bet365 αποτελεί έναν από τους φορείς που στηρίζουν την ανέγερση 100 νέων σπιτιών έξω από την πόλη του Stoke, όπου διατηρεί την έδρα της. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μιας κατασκευαστικής εταιρείας και του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους κατοίκους σε μια περιοχή που είναι περισσότερο γνωστή για τα γραφεία επιχειρήσεων.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη