Στοιχηματικές Ειδήσεις

Εξαγόρασε τη Fan Duel η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power Betfair προχώρησε σε μια εξαιρετικά χρήσιμη από άποψη στρατηγικής κίνηση, εξαγοράζοντας τελικά την αμερικανική εταιρία Fan Duel. Οι πρώτες φήμες για τη συμφωνία των δύο πλευρών είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, λίγο μετά την απόφαση για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ, και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Για κλείσιμο στοιχηματικών πρακτορείων προειδοποιεί η William Hill

H απόφαση των αγγλικών Αρχών να μειώσουν το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία στοιχηματισμού όλης της χώρας δεν εξέπληξε κανέναν, αλλά σίγουρα δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις εταιρίες που βασίζονται στα έσοδα των στοιχημάτων αυτών. Ειδικά όσες διατηρούν πολλά στοιχηματικά πρακτορεία ανά το Ηνωμένο Βασίλειο θα πληγούν σημαντικά.

Στο στόχαστρο των ιαπωνικών Αρχών το παιχνίδι pachinko

Οι ιαπωνικές Αρχές βάζουν για πρώτη φορά στο στόχαστρό τους το τυχερό παιχνίδι pachinko, ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι στη χώρα, το οποίο παραμένει απόλυτα νόμιμο, χάρη στο γεγονός ότι εκμεταλλεύεται κάποια “παραθυράκια” που υπάρχουν στον σχετικό νόμο.

Παραμένουν αυστηρές έναντι των στοιχηματικών διαφημίσεων οι σουηδικές Αρχές

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Σουηδίας, η Lotteriinspektionen, εξέδωσε μια αυστηρή προειδοποίηση σε μια σειρά από ΜΜΕ της χώρας, προκειμένου να σταματήσουν να διαφημίζουν εταιρίες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν παράνομα στη χώρα. Αν και η στοιχηματική αγορά της Σουηδίας βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, οι αρμόδιοι δεν προσφέρουν καμία περίοδο χάριτος και προειδοποιούν όσους διαφημίζουν ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών του εξωτερικού πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυστηρά πρόστιμα.

Πωλείται παράνομη στοιχηματική ιστοσελίδα μέσω αγγελίας!

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσπαθούν να λειτουργήσουν χωρίς την απαραίτητη άδεια στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σίγουρα αρκετά προβλήματα, οικονομικά και με το νόμο, ειδικά αν μπλοκαριστούν μέσω της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π.. Τέτοιου είδους προβλήματα φαίνεται πως αντιμετώπισαν και οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας 1xbet.gr, οι οποίοι αποφάσισαν να την πουλήσουν μέσω διαδικτυακής αγγελίας!

Ποια θα είναι η πρώτη αμερικανική Πολιτεία με νόμιμο στοίχημα;

Μερικές ημέρες μετά την κατάργηση του αμερικανικού νόμου PASPA, όλα τα βλέμματα των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας, αλλά και των στοιχηματικών εταιριών ανά τον κόσμο, είναι στραμμένα προς τα γραφεία των νομοθετών και στον αγώνα για το ποια Πολιτεία θα προλάβει να ανοίξει πρώτη μια νόμιμη αγορά στοιχήματος (φυσικά, η Πολιτεία της Nevada εξαιρείται).

Νέο σύστημα ασφαλείας στην στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet του Βελγίου

Η εταιρία Kindred, η ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, προχώρησε σε μια νέα συνεργασία στην βελγική αγορά και πρωτοπόρησε για μια ακόμη φορά, προσφέροντας ένα νέο σύστημα ασφαλούς σύνδεσης στον λογαριασμό των μελών της. Πρόκειται για ένα σύστημα εξακρίβωσης στοιχείων που λειτουργεί μέσω ενός ειδικού app και μπορεί να επιτρέψει τη σύνδεση στον λογαριασμό των παιχτών μέσω ενός πενταψήφιου pin ή του δακτυλικού αποτυπώματος.

Διαψεύδει (μερικώς) τα δημοσιεύματα περί μεταφοράς στη Μάλτα η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαψεύδει έως έναν βαθμό τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Γιβραλτάρ και να μεταφέρει τις επιχειρήσεις της στη Μάλτα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των The Sunday Times της Μάλτας, η Bet365 ετοιμάζεται να μεταφέρει τα γραφεία που διατηρεί στο Γιβραλτάρ, ώστε να παραμείνει αλώβητη από τις επιπτώσεις που θα έχει το Brexit στη χώρα.

Μεταφορά επιχειρήσεων στη Μάλτα εξετάζει η εταιρία στοιχήματος Bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, η στοιχηματική εταιρία Bet365 εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει μεγάλο κομμάτι των επιχειρήσεών της στη Μάλτα. Πρόκειται ουσιαστικά για το σύνολο των γραφείων που διατηρεί η Bet365 στο Γιβραλτάρ, τα οποία ενδεχομένως μεταφερθούν, προκειμένου να αποφευχθούν οι αρνητικές οικονομικές συνέπειες του Brexit.

Στοιχηματικών σκανδάλων συνέχεια στην Πορτογαλία

Μερικές εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στην Πορτογαλία, σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Εστορίλ και το ενδεχόμενο να είχε χειραγωγηθεί, ένα ακόμη στοιχηματικό σκάνδαλο έρχεται να πλήξει την αξιοπιστία του πορτογαλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη ξεκινήσει μια έρευνα για στημένους αγώνες και στοιχηματικές απάτες στο στρατόπεδο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ έχουν συλληφθεί και ποδοσφαιρικοί παράγοντες!

RGA: Οδηγίες προς στοιχηματικές εταιρίες για την προστασία δεδομένων

Η RGA (Remote Gambling Association), ο ευρωπαϊκός φορέας που εκπροσωπεί τις στοιχηματικές εταιρίες, έστειλε μια σειρά από οδηγίες στα μέλη της, σχετικά με το νέο νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ στις 25 Μαΐου και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να πραγματοποιήσουν κάποιες αλλαγές, προκειμένου να εξακολουθήσουν να λειτουργούν αρμονικά προς το νόμο.

Σημαντική επένδυση στις ΗΠΑ ετοιμάζει η εταιρία στοιχήματος Paddy Power BetFair

Σύμφωνα με φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η εταιρία στοιχήματος Paddy Power ετοιμάζει μια σημαντική επένδυση στην αγορά των ΗΠΑ. Η πρόσφατη κατάργηση του νόμου PASPA σημαίνει ότι σύντομα η αγορά των ΗΠΑ θα απελευθερωθεί και οι υπεύθυνοι της Paddy Power BetFair σκέφτονται την επόμενη κίνησή τους, η οποία θα τους δώσει το πλεονέκτημα στη νέα αγορά.

Απελευθερώνεται η στοιχηματική αγορά της Μολδαβίας

Η κυβέρνηση της Μολδαβίας αποφάσισε την άμεση απελευθέρωση της στοιχηματικής αγοράς στη χώρα και ήδη έχει προχωρήσει σε νέες συνεργασίες που θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες. Η απροσδόκητη απόφαση και η άμεση υλοποίησή της βάζει επίσημα τέλος στο κρατικό μονοπώλιο στην αγορά στοιχήματος, αν και το Δημόσιο θα συνεχίσει να έχει σημαντική παρουσία στη νέα και ελεύθερη αγορά.

Παραμένει στο πλευρό της Τότεναμ η εταιρία στοιχήματος William Hill

Η εταιρία στοιχήματος William Hill θα παραμείνει χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τότεναμ για τα επόμενα χρόνια, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν πριν μερικές ημέρες τη συμφωνία τους. Η William Hill αποτέλεσε χορηγό της ομάδα της Premier League από το 2016 έως το 2018 και η νέα συμφωνία θα τη διατηρήσει στην ίδια θέση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προβλέψεις για κέρδη 4,9 δις δολαρίων στη ρυθμιζόμενη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ!

Όπως είναι φυσικό, η ιστορική απόφαση που επαναφέρει το νόμιμο στοίχημα στις ΗΠΑ (στις Πολιτείες που επιθυμούν να το νομιμοποιήσουν) έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε κάθε εμπλεκόμενο και όλες οι πλευρές προσπαθούν πλέον να κάνουν προβλέψεις για τα μεγέθη των αγορών και των οικονομικών απολαβών που θα έχουν οι εταιρείες, οι αρμόδιες Αρχές και οι παίχτες.

Ζητούν ελεύθερη αγορά στοιχήματος και στον Καναδά

Η πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος δεν επηρεάζει, όπως φαίνεται, μόνο τις ΗΠΑ, αλλά και τη γειτονική χώρα του Καναδά. Οι υποστηρικτές της πλήρους νομιμοποίησης του στοιχήματος στον Καναδά έλαβαν ως αφορμή την κατάργηση του νόμου PASPA, προκειμένου να πιέσουν εκ νέου για μια αναθεώρηση του νόμου της χώρας.

Αγγλία: Στις £2 μειώθηκε το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα

Η αγγλική κυβέρνηση επαλήθευσε τους χειρότερους φόβους των εταιρειών στοιχήματος και αποφάσισε να μειώσει σημαντικά το ανώτατο ποσό που θα μπορούν να στοιχηματίζουν κάθε φορά οι παίχτες στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού. Η απόφαση της κυβέρνησης μείωσε το ανώτατο ποσό στις 2 λίρες, εξαντλώντας την αυστηρότητά της και προκαλώντας ήδη ζημίες στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται μέσω του συγκεκριμένου τομέα.

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Spetsathlon με τη χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Interwetten

Για μια ακόμη χρονιά, η μεγαλύτερη διοργάνωση τριάθλου της Ελλάδας, το Spetsathlon, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και προσέφερε μοναδικές στιγμές σε συμμετέχοντες και θεατές. Ανάμεσα στους χορηγούς της επιτυχημένης διοργάνωσης βρέθηκε για μια ακόμη φορά και η εταιρία στοιχήματος Interwetten, η οποία, μάλιστα, συμμετείχε με τη δική της ομάδα αθλητών.

Για… υπερωρίες στις ΗΠΑ ετοιμάζεται η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, στον τομέα της παροχής αθλητικών στατιστικών και δεδομένων, αλλά και σε αυτόν της προστασίας της αγοράς από στοιχηματικές απάτες, καλωσόρισε τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ, αλλά γνωρίζει καλά ότι τα νέα δεδομένα θα την αναγκάσουν σε υπερωρίες, ειδικά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της νόμιμης αγοράς στοιχήματος.

Πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στην Αγγλία η CEO της Bet365!

H Denise Coates, συνιδιοκτήτρια και CEO της στοιχηματικής εταιρίας Bet365, αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, χάρη στον μισθό και στα κέρδη της από τις δραστηριότητες της εταιρίας της! Σύμφωνα με την ετήσια λίστα Sunday Times Rich List, η Coates έλαβε τον μεγαλύτερο μισθό από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, αλλά και διευθυντικό στέλεχος αγγλικής εταιρίας!

Μεικτά τα οικονομικά αποτελέσματα της στοιχηματικής αγοράς της Πορτογαλίας

Η Πορτογαλία ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της online στοιχηματικής αγοράς της για το πρώτο τρίμηνο του 2018 και τα αποτελέσματα ήταν μεικτά, καθώς για κάθε αύξηση που σημειώθηκε αποτέλεσε αντίβαρο κάποια στασιμότητα ή μείωση εσόδων. Συγκεκριμένα, τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, Serviço Regulação e Inspeção de Jogos do Turismo de Portugal (SRIJ), δείχνουν ότι τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2017, αλλά μειώθηκαν, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο (το τέταρτο του 2017).

Σε άνοδο οι μετοχές των εταιριών στοιχήματος λόγω της νομιμοποίησης στις ΗΠΑ

Τα νέα που προέρχονται από τις ΗΠΑ, σχετικά με την κατάργηση του ομοσπονδιακού νόμου PASPA και την επικείμενη νομιμοποίηση του στοιχήματος στη χώρα, είχαν σημαντικές επιπτώσεις, όχι μόνο στο νομοθετικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό. Ειδικά οι εταιρίες στοιχήματος που έχουν βλέψεις για επενδύσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είδαν τις μετοχές τους να εκτινάσσονται στο Χρηματιστήριο!

Άνοιξε η πόρτα νομιμοποίησης του στοιχήματος στις ΗΠΑ!

Το για πολλούς αναμενόμενο συνέβη και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δικαίωσε την Πολιτεία του New Jersey, χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματικό τον ομοσπονδιακό νόμο PASPA του 1992! Αυτό σημαίνει ότι πλέον κάθε Πολιτεία των ΗΠΑ θα μπορεί να αποφασίζει μόνη της αν θα επιτρέπει τον στοιχηματισμό σε αθλήματα και σύμφωνα με ποιους νόμους θα ρυθμίζει την αγορά της.

Εγκρίθηκε ο νέος στοιχηματικός νόμος στη Μάλτα

Το Κοινοβούλιο της Μάλτας ενέκρινε το τρίτο και τελικό νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει στο εξής την στοιχηματική αγορά της χώρας. Ο νέος νόμος θα τεθεί σύντομα σε ισχύ και, μεταξύ άλλων, θα παραχωρήσει περισσότερες εξουσίες στην αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, MGA, προκειμένου να μπορεί να καταπολεμά αποτελεσματικότερα τις απάτες στον χώρο.

Ωστόσο, μένει ένα ακόμη διαδικαστικό στάδιο, κατά το οποίο τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις και τις διαφωνίες τους για τον υπό εξέταση νόμο.

 

Τι προβλέπει ο νέος νόμος;

Πλατινένιος χορηγός του Giro D’Italia η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet αποφάσισε να ανανεώσει τη συμφωνία χορηγίας της προς τον ποδηλατικό αγώνα Giro D’Italia, αλλά και να αναβαθμίσει το ρόλο της, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πλατινένιου χορηγού. Η εταιρεία στοιχήματος αποφάσισε, όχι μόνο να επαναλάβει την περσινή της χορηγία προς την ιταλική ποδηλατοδρομία, αλλά και να συμμετάσχει ακόμη πιο ενεργά στη διοργάνωσή της.

Για πρώτη φορά στοιχηματισμό σε Drag Racing στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η στοιχηματική ιστοσελίδα RedZoneSports.bet θα αποτελέσει την πρώτη που θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε αγώνες Drag Racing στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις σε όσους τους παρακολουθούν. Πλέον, όμως, θα προσφέρουν για πρώτη φορά και στοιχηματικές συγκινήσεις στους παίχτες του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα μπορούν για πρώτη φορά να στοιχηματίσουν σε αυτούς.

Νέα εικονικά αθλήματα για την στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle

H στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle ξεκίνησε μια νέα στρατηγική συνεργασία, με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού NSoft. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η εταιρία του στοιχήματος θα μπορέσει να ενισχύσει με νέα παιχνίδια, όχι μόνο το online καζίνο της, αλλά και τη γκάμα επιλογών που προσφέρει στο στοίχημα.

Συνεχίζει με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Kambi η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Η Unibet θα συνεχίσει να αξιοποιεί την παρούσα ηλεκτρονική πλατφόρμα της στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, αφού η ιδιοκτήτρια εταιρεία Kindred αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό της με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Kambi. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία στοιχήματος δεν είναι διατεθειμένη να ψάξει μια άλλη εναλλακτική και πως είναι άκρως ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Kambi.

Το μόνο που απομένει για να υπογραφεί και επίσημα η ανανέωση της συμφωνίας συνεργασίας είναι να την εγκρίνουν οι μέτοχοι της στοιχηματικής εταιρείας Kindred.

 

Έσοδα ρεκόρ για την γαλλική αγορά online στοιχήματος

Το πρώτο τρίμηνο του 2018 ήταν παραπάνω από θετικό για την γαλλική αγορά του online στοιχήματος, αφού σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές τα έσοδα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη φορά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ρυθμιστικής Αρχής ARJEL, τα έσοδα της αγοράς κατά το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2018 αποτελούν νέο ρεκόρ για τη χώρα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό από το 2010, που για πρώτη φορά η αγορά online στοιχήματος της Γαλλίας απελευθερώθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί με εταιρείες που δραστηριοποιούνταν νόμιμα.

 

Στοιχηματικές εταιρίες αρνούνται να δεχθούν στοίχημα για το ότι η Γη είναι επίπεδη!

Ένας οπαδός της θεωρίας της Επίπεδης Γης βρήκε τις πόρτες κλειστές σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δοκίμασε, προτείνοντας ένα στοίχημα για το ότι η Γη είναι όντως επίπεδη! Ο Gerrard Gallacher είναι απόλυτα σίγουρος για τις πεποιθήσεις του και θεωρεί ότι στο μέλλον θα επαληθευθούν, οπότε είπε να κερδίσει και κάποια χρήματα από αυτό. Σε όποια στοιχηματική εταιρία κι αν πρότεινε ένα τέτοιο στοίχημα, όμως, έλαβε αρνητική απάντηση.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη