Στοιχηματικές Ειδήσεις

Ντεμπούτο για το νέο νόμιμο στοίχημα στην Τουρκία

Η συνεργασία της Scientific Games με το τουρκικό επενδυτικό σχήμα Demirören Group απέδωσε καρπούς και οι δύο εταιρείες εξασφάλισαν τη συμφωνία που τους δίνει την αποκλειστική εκμετάλλευση του επίγειου και online στοιχήματος στην Τουρκία. Το νέο στοίχημα έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του και οι Τούρκοι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες υπηρεσίες στο επίγειο και online στοίχημα.

Μέγας χορηγός του Προμηθέα Πάτρας η στοιχηματική εταιρία Betshop

Η στοιχηματική εταιρία Betshop έχει έντονη παρουσία στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ, αφού έχει προχωρήσει σε αρκετές σημαντικές χορηγίες (είναι μεταξύ άλλων χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, ενώ πέρσι ήταν χορηγός της Basket League), και σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, χάρη σε μια νέα χορηγία.

Στους χορηγούς της Superleague η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten αποφάσισε να εμπλακεί ακόμη περισσότερο με τον ελληνικό αθλητισμό και πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία χορηγίας που πέτυχε. Η νέα συμφωνία προσθέτει την Interwetten στην ομάδα των χορηγών της ελληνικής Superleague στο ποδόσφαιρο και η εταιρία στοιχήματος θα έχει περίοπτη θέση στα ελληνικά γήπεδα, για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Τη συμφωνία χορηγίας της Interwetten προς την Superleague επικύρωσε με απόφασή του και το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Ποσοστά από τα κέρδη του στοιχήματος ζητούν οι ισπανικές ομάδες ποδοσφαίρου

Οι ομάδες ποδοσφαίρου που αγωνίζονται στις χαμηλότερες κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος προχώρησαν σε διαμαρτυρία και ζήτησαν να εισπράττουν ποσοστά από τα κέρδη που εξασφαλίζουν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στη χώρα, μέσω των αγώνων που συμμετέχουν. Ο συνεταιρισμός με το όνομα ProLiga, που εκπροσωπεί περισσότερες από 250 ομάδες ποδοσφαίρου στην Ισπανία ζήτησε την αύξηση των μικρών ποσοστών που εξασφαλίζουν σήμερα οι ομάδες.

Φιλιππίνες: Κλείνουν οι στοιχηματικές που δεν πληρώνουν φόρους

Ο υπουργός Οικονομικών των Φιλιππίνων ανακοίνωσε ότι η Εφορία της χώρας θα προχωρά σε κλείσιμο όσων επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται νόμιμα στο online στοίχημα, αλλά δεν πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους. Η νέα απόφαση ήρθε μετά από ένα σήριαλ, σχετικά με το αν θα ανανεωθούν οι άδειες online στοιχήματος που έχει μοιράσει η κυβέρνηση, και μετά από ενδελεχείς έρευνες στις επιχειρήσεις και στα οικονομικά κάθε επιχείρησης.

Στην πρώτη της χορηγία στις ΗΠΑ προχώρησε η εταιρία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται στην Πολιτεία του New Jersey των ΗΠΑ και μόλις ανακοίνωσε και την πρώτη της χορηγία επί αμερικανικού εδάφους. Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία προς την ομάδα χόκεϊ των New Jersey Devils!

Τις ποδοσφαιρικές ομάδες κατά του εθισμού στον τζόγο θέλουν οι αρμόδιοι στην Αγγλία

Ο ανεξάρτητος φορέας GambleAware και η Football Supporters’ Association στο Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησαν από τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στην προστασία των παιχτών του στοιχήματος από τις επιπτώσεις στον εθισμό στον τζόγο. Οι αρμόδιοι θεωρούν ότι οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουν και να προειδοποιήσουν τους φιλάθλους για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το στοίχημα, αλλά προς το παρόν οι προσπάθειές τους είναι ελάχιστες και αναποτελεσματικές.

Νέα διαφημιστική καμπάνια λάνσαρε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill εξακολουθεί να προβάλει το πιο κοινωνικό της πρόσωπο στις νέες διαφημιστικές καμπάνιες και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της νέας καμπάνιας που κάνει το ντεμπούτο της τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η νέα καμπάνια θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες του Ηνωμένου Βασιλείου (θα ακολουθήσει νέο λανσάρισμα στην Ισπανία) και στα social media της στοιχηματικής εταιρίας.

Παράταση στη διορία για τα στοιχηματικά apps έδωσε η Apple

Η Apple είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες ότι θα πάψει να φιλοξενεί στο App Store στοιχηματικά apps που δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το λειτουργικό σύστημα iOS (το λειτουργικό των iPhones) και είχε δώσει, μάλιστα, μια μικρή διορία στις εταιρείες στοιχήματος, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν ότι η διορία που δόθηκε ήταν πολύ μικρή και η Apple αποφάσισε να την επεκτείνει κατά 6 ολόκληρους μήνες.

Τιμωρήθηκε η Χάντερσφιλντ για το διαφημιστικό τέχνασμα της Paddy Power

H αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου της Χάντερσφιλντ τιμωρήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ηνωμένου Βασιλείου, εξαιτίας ενός διαφημιστικού τεχνάσματος, που οργάνωσε σε συνεργασία με την Paddy Power. Το συγκεκριμένο τέχνασμα είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει ποδοσφαιρικούς και στοιχηματικούς παράγοντες για την υπερβολή στις αθλητικές χορηγίες και είχε ως αποτέλεσμα η φανέλα της Χάντερσφιλντ να καλυφθεί σχεδόν ολόκληρη από το λογότυπο της Paddy Power.

 

Το διαφημιστικό τέχνασμα της Paddy Power

Στην αγορά νόμιμου στοιχήματος του New Jersey δραστηριοποιείται η εταιρία στοιχημάτων Unibet

H εταιρία στοιχημάτων Unibet δραστηριοποιείται πλέον και επίσημα στην αγορά στοιχήματος του New Jersey, αφού ολοκλήρωσε τις απαραίτητες συνεργασίες και έλαβε την σχετική άδεια νόμιμης λειτουργίας. Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, η Unibet λάνσαρε και την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα της στο New Jersey και έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει στους παίχτες υπηρεσίες online στοιχήματος.

Επίσημο ντεμπούτο στην Πολιτεία της Iowa έκανε η στοιχηματική εταιρία William Hill

H στοιχηματική εταιρία William Hill διεκδίκησε πριν μερικούς μήνες μία από τις άδειες που διέθεσε η Πολιτεία της Iowa των ΗΠΑ και πλέον έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα σε μια ακόμη αγορά. Η William Hill, μάλιστα, έχει λανσάρει εδώ και μερικές ημέρες τις υπηρεσίες της, όχι μόνο στο επίγειο, αλλά και στο online στοίχημα.

Ετοιμάζεται το πρώτο σχέδιο νόμου για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στη Βραζιλία

Μετά τη λήξη της περιόδου δημόσιας διαβούλευσης, οι νομοθέτες στη Βραζιλία ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το πρώτο σχέδιο νόμου για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στη χώρα. Σύμφωνα με τα σχέδια της βραζιλιάνικης κυβέρνησης, το σχέδιο νόμου θα προβλέπει τη νομιμοποίηση του επίγειου και online στοιχήματος.

Οι διαδικασίες προς το παρόν κινούνται εντός χρονοδιαγράμματος, ωστόσο, δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα σημάνει η έναρξη της νόμιμης αγοράς στοιχήματος. Μια πρόσφατη απόφαση, πάντως, ζητά νόμο για το στοίχημα έως το 2020, με δυνατότητα παράτασης 2 ετών.

 

Πλήγμα για τον τουρισμό η απαγόρευση των τυχερών παιχνιδιών στην Καμπότζη

Πριν μερικές εβδομάδες, η κυβέρνηση της Καμπότζης αποφάσισε να βάλει τέλος στα νόμιμα τυχερά παιχνίδια, εξαιτίας παράνομων συμπεριφορών που εντοπίστηκαν, και πλέον δε διατηρεί αγορά νόμιμου στοιχήματος ή άλλων τυχερών παιχνιδιών. Η συγκεκριμένη απόφαση, όμως, έχει προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό της χώρας, ήδη μερικές μόνο εβδομάδες μετά την εφαρμογή της απαγόρευσης.

Αναποτελεσματική η καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος στην Πολωνία

Η αγορά νόμιμου στοιχήματος ακολουθεί ανοδική πορεία στην Πολωνία, αλλά δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τα έσοδα που εξασφαλίζει η αγορά παράνομου στοιχήματος. Δύο περίπου χρόνια μετά τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στη χώρα, οι αρμόδιες Αρχές ανακοίνωσαν ότι το παράνομο στοίχημα διατηρεί το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς και πως οι μέθοδοι καταπολέμησής του είναι ανεπαρκείς.

Διπλασιάστηκαν τα έσοδα τυχερών παιχνιδιών στη Νέα Υόρκη

Ο Αύγουστος αποτέλεσε έναν εξαιρετικά σημαντικό μήνα για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, αφού νομιμοποιήθηκε το στοίχημα και προκάλεσε εισροή εσόδων στα επίγεια καζίνο της περιοχής. Θυμίζουμε ότι πλέον λειτουργούν νόμιμα αρκετές εταιρείες στοιχήματος στη Νέα Υόρκη, οι οποίες συνέβαλλαν καθοριστικά στην αύξηση των εσόδων για το σύνολο του τομέα.

Νέοι Ιρλανδοί πρεσβευτές για την στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των Ιρλανδών πρεσβευτών της και υπέγραψε νέες συμφωνίες με δύο αστέρια του αθλητισμού, που θα αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και στον σχολιασμό που προσφέρει η Ladbrokes μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της.

Χωρίς χρέωση οι καταθέσεις στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten προσφέρει στα μέλη της μια μεγάλη γκάμα επιλογών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν καταθέσεις στον λογαριασμό τους, και πλέον ανακοίνωσε ότι καμία από αυτές τις επιλογές δε θα συνοδεύεται από χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταθέσεις των παιχτών που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους αποκτούν μεγαλύτερη αξία, αφού κανένα ποσό δε θα χάνεται στη διαδικασία.

Νέος CEO για την εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε την αντικατάσταση του CEO της και η εταιρία στοιχημάτων θα συνεχίσει με νέο επικεφαλής από τις 30 Σεπτεμβρίου. Αντικαταστάτης του σημερινού CEO, Philip Bowcock, είναι ο Ulrik Bengtsson, πρώην διευθυντής του ψηφιακού τομέα της William Hill.

Fantasy League στο αμερικανικό ποδόσφαιρο λάνσαρε η στοιχηματική εταιρία Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power προσφέρει μια ολοκαίνουργια υπηρεσία στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για μια υπηρεσία βασισμένη στα γνωστά Fantasy Sports και αφορά στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους ομάδες στο εικονικό πρωτάθλημα NFL και να διεκδικούν πλούσια χρηματικά έπαθλα, στην περίπτωση που κερδίζουν.

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης στα eSports προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet αποφάσισε να ενισχύσει τις υπηρεσίες της στον τομέα των eSports και, μέσω μιας νέας συνεργασίας, είναι σε θέση να προσφέρει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων και στατιστικών, καθώς και υπηρεσίες live streaming, σε μια σειρά από παιχνίδια και τουρνουά. Η Unibet συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία διανομής στατιστικών Abios, η οποία εξειδικεύεται στα eSports και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ενημέρωσης στον συγκεκριμένο τομέα.

Νομιμοποίηση εξπρές για το στοίχημα ζητά ο Ουκρανός Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες νομιμοποίησης της αγοράς στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία της χώρας μέσω νέων επενδύσεων από το εξωτερικό. Ο Volodymyr Zelensky συναντήθηκε με τα μέλη της κυβέρνησης (η οποία προέκυψε με εκλογές τον περασμένο Ιούλιο) και τους ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα αγορά τυχερών παιχνιδιών, έως το 2020!

Ακάθεκτο συνεχίζει το online στοίχημα στις Φιλιππίνες

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν το προσωρινό “πάγωμα” των αδειών που έχουν εξασφαλίσει οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα, κάνοντας πολλούς να φοβούνται ότι η χώρα θα υποκύψει στις πιέσεις της Κίνας και θα απαγορεύσει το online στοίχημα.

Επίσημη απαγόρευση των online τυχερών παιχνιδιών στην Καμπότζη

Πριν μερικές ημέρες, η κυβέρνηση της Καμπότζης ανακοίνωσε ότι δε θα παρέχει νέες άδειες σε εταιρείες online τυχερών παιχνιδιών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα, ενώ άφησε και ελάχιστες ελπίδες για την ανανέωση των αδειών που ήδη κατέχουν κάποιες νόμιμες εταιρείες. Ο πρωθυπουργός της χώρας, όμως, φρόντισε να εξανεμίσει κάθε ελπίδα, ανακηρύσσοντας παράνομα όλα τα τυχερά παιχνίδια διαδικτύου στη χώρα.

Για πρώτη φορά μαύρη λίστα για εταιρίες στοιχήματος στην Ελβετία

Η Ελβετία προχώρησε για πρώτη φορά στη σύνταξη μιας μαύρης λίστας, στην οποία περιλαμβάνονται εταιρίες στοιχήματος του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα. Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελβετία, η οποία έως πρόσφατα απλά αγνοούσε τις εταιρίες στοιχημάτων που προσέγγιζαν πολίτες της.

Αυξήθηκαν τα έσοδα της online αγοράς στοιχήματος στη Λιθουανία

Το πρώτο εξάμηνο ήταν αρκετά θετικό για την αγορά online στοιχήματος της Λιθουανίας, αφού σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αρμοδίων, παρουσιάστηκε αύξηση στα έσοδα. Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα της αγοράς (online στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών) άγγιξαν τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά, όλες οι κατηγορίες τυχερών παιχνιδιών παρουσίασαν αύξηση, με το online στοίχημα να παραμένει η πιο επικερδής και δημοφιλής κατηγορία τυχερών παιχνιδιών.

 

Τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της λιθουανικής αγοράς

Υποψήφια για τα EGR Awards 2019 η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet είναι υποψήφια για δύο κορυφαία βραβεία των EGR Awards 2019, μιας διοργάνωσης διεθνούς κύρους που βραβεύει κάθε χρόνο τις στοιχηματικές εταιρίες που ξεχωρίζουν σε κύριους τομείς της αγοράς. Η Novibet, μάλιστα, δεν είναι υποψήφια για οποιοδήποτε βραβείο, αλλά για το Sports Betting Operator of the Year, το οποίο δίνεται στην κορυφαία ιστοσελίδα στοιχήματος της χρονιάς.

Η μάχη που αναμένεται να δώσει η Novibet για το βραβείο, όμως, αναμένεται δύσκολη, αφού βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του κόσμου.

 

Διατηρεί παρουσία στο Γιβραλτάρ η εταιρία στοιχήματος Bet365

Παρόλο που οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες ότι το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεών τους θα μεταφερθεί από το Γιβραλτάρ στη Μάλτα, η εταιρία στοιχήματος Bet365 θα διατηρήσει την παρουσία της στη χώρα, παρά τα προβλήματα που θα φέρει το επικείμενο Brexit. Στο Γιβραλτάρ θα παραμείνουν κάποια από τα γραφεία της εταιρίας στοιχήματος, καθώς και ένα τμήμα του προσωπικού της.

Επίσημο ντεμπούτο για το νόμιμο στοίχημα στην Πολιτεία της Indiana

H Indiana προστίθεται στη λίστα των Πολιτειών των ΗΠΑ που πλέον προσφέρουν νόμιμο στοίχημα στους κατοίκους και στους επισκέπτες. Την 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το επίσημο ντεμπούτο της νόμιμης στοιχηματικής αγοράς, με τον κυβερνήτη της Πολιτείας, Eric Holcomb, να τοποθετεί το πρώτο στοίχημα.

Για την ιστορία, ο κυβερνήτης στοιχημάτισε 10 δολάρια στο να κερδίσουν οι Indiana Colts το Super Bowl και άλλα 10 δολάρια στο να κερδίσουν οι Indiana Pacers το πρωτάθλημα του NBA.

 

Το νόμιμο στοίχημα στην Indiana

Τη γνώμη των φιλάθλων για τις στοιχηματικές χορηγίες ζητά η Αϊντχόφεν

Η ολλανδική ομάδα ποδοσφαίρου Αϊντχόφεν εξετάζει μια σειρά από προτάσεις για συνεργασία με στοιχηματικές εταιρείες, μέσω της διαδικασίας χορηγιών, αλλά πριν καταλήξουν στην τελική τους απόφαση, οι υπεύθυνοι θέλησαν να ζητήσουν και τη γνώμη των φιλάθλων. Ήδη, οι υπεύθυνοι έχουν στείλει μια σειρά από ερωτηματολόγια σε φιλάθλους της ομάδας, αναφέροντας πως θα ήθελαν τη γνώμη τους για ένα θέμα που θεωρείται ακόμη γκρίζα περιοχή στην Ολλανδία.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη