Στοιχηματικές Ειδήσεις

Αφιλόξενη η γερμανική αγορά για εταιρείες online τυχερών παιχνιδιών

Οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις στη Γερμανία έχουν καταστήσει την αγορά τυχερών παιχνιδιών στη χώρα ακόμη πιο αφιλόξενη από ότι ήταν έως τώρα. Οι αρμόδιοι έχουν αποφασίσει να απαγορεύσουν μια σειρά από online τυχερά παιχνίδια, αλλά και να αυξήσουν σημαντικά τους φόρους για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί στημένων ζητά ο ΕΣΑΚΕ

O ΕΣΑΚΕ ζητά την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα, μετά από καταγγελίες που πραγματοποιήθηκαν περί στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1. Θυμίζουμε ότι, πριν μερικές ημέρες, Αμερικανός παίχτης μικρής ομάδας της Α1 κατήγγειλε ανώνυμα ότι ο πρόεδρος της ομάδας τους ζήτησε να χάσουν με διαφορά 8 πόντων και άνω, κατά τη διάρκεια αμφίρροπου αγώνα με ομάδα μεγαλύτερης δυναμικής.

Τεράστια ζήτηση για στοιχηματικές άδειες στην ιταλική αγορά

Οι ιταλικές Αρχές ολοκλήρωσαν πριν μερικές ημέρες το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού για τις άδειες δραστηριοποίησης στον τομέα του online στοιχήματος και η συμμετοχή στοιχηματικών εταιρειών από ολόκληρο τον κόσμο ήταν τεράστια! Άλλωστε, μετά και τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις που, όχι μόνο απελευθερώνουν την αγορά του online στοιχήματος, αλλά σκοπεύουν να αναπτύξουν όσο το δυνατόν περισσότερο την αγορά, η ιταλική αγορά θεωρείται μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη.

Σε μονοπωλιακή μετατρέπεται η στοιχηματική αγορά της Παραγουάης

Η Παραγουάη αποτελεί μία από τις χώρες της Ν. Αμερικής που διατηρούσαν ανοιχτή και πλήρως ρυθμιζόμενη την αγορά του στοιχήματος (τουλάχιστον στον επίγειο τομέα). Αυτό, όμως, πρόκειται να αλλάξει σύντομα, μετά την απόφαση του νέου Προέδρου της χώρας να παραχωρήσει το μονοπώλιο της στοιχηματικής αγοράς σε μία ιδιωτική εταιρεία.

Εξαρθρώθηκε δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού στη Βόρεια Ελλάδα

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης κατάφερε να εξαρθρώσει ένα δίκτυο παράνομου online στοιχηματισμού με έδρα στη Βόρεια Ελλάδα και προχώρησε σε τρεις συλλήψεις. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, οι συλληφθέντες είχαν στήσει δύο παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος, μέσω των οποίων τα μέλη μπορούσαν να στοιχηματίζουν. Όπως είναι φυσικό, οι εν λόγω ιστοσελίδες δε διέθεταν την απαραίτητη άδεια, ενώ παράλληλα δεν απέδιδαν φόρους στο ελληνικό Δημόσιο.

Μέλος της American Gaming Association η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

Η American Gaming Association (AGΑ), το συλλογικό όργανο εκπροσώπησης των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την προσθήκη έξι νέων μελών στο διοικητικό της συμβούλιο, στα οποία συγκαταλέγεται και η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair.

Εθνική λοταρία και τυχερά παιχνίδια αποκτά το Καζακστάν

Για πρώτη φορά, οι κάτοικοι του Καζακστάν θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε λοταρίες εθνικής εμβέλειας και να παίζουν επιλεγμένα τυχερά παιχνίδια, διεκδικώντας κέρδη. Η δυνατότητα αυτή τους δίνεται μετά τη συμφωνία που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Αρχές της χώρας με την εταιρεία JSC Satty Zhuldyz.

Tα παιχνίδια που θα μπορεί να διεξάγει κατά αποκλειστικότητα η JSC Satty Zhuldyz στο Καζακστάν, μάλιστα, είναι κάποια από τα ελάχιστα που είναι νόμιμα στη χώρα. Άλλωστε, οι νόμοι για τα τυχερά παιχνίδια είναι αυστηροί στο Καζακστάν.

 

Προβλήματα εθισμού στον τζόγο παρουσιάζει το 6% των Κύπριων

Μια νέα έκθεση που δημοσίευσε η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς στοιχήματος της Κύπρου δείχνει ότι αρκετοί Κύπριοι παίχτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο τζόγος αποτελεί μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών Κύπριων, ήδη από μικρή ηλικία!

Πρόκειται για την πρώτη έρευνα αυτού του είδους που έχει πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και τα αποτελέσματά της έχουν θορυβήσει τις αρμόδιες Αρχές, ειδικά εν όψει της ανάπτυξης της αγοράς του online στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών.

 

Πούλησε το αυστραλιανό τμήμα της η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Οι φήμες που ήθελαν την εταιρεία στοιχημάτων William Hill να αναζητά αγοραστή για το αυστραλιανό τμήμα της επαληθεύθηκαν, αφού οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την πώλησή του και την αποχώρηση της εταιρείας από την αγορά της Αυστραλίας. Το σύνολο των επιχειρήσεων της William Hill στη χώρα πουλήθηκε πριν μερικές ημέρες στην ανταγωνίστρια στοιχηματική εταιρεία Crownbet.

Αυξάνει τα έξοδα του μάρκετινγκ η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

H στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair (όπως και άλλες εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται σε απαιτητικές αγορές, όπως του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας) έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στο άμεσο μέλλον και ο νέος CEO της, Peter Jackson, καλείται να φροντίσει ώστε η εταιρεία του να ανταπεξέλθει με κάθε τρόπο απέναντί τους.

Στημένους αγώνες στην Α1 καταγγέλλει Αμερικανός μπασκετμπολίστας

Ένας από τους παίχτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 προχώρησε σε καταγγελίες για στημένους αγώνες στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν Αμερικανό παίχτη, του οποίου το όνομα και την ομάδα δε γνωρίζουμε, ο οποίος πραγματοποίησε τις καταγγελίες στη διεθνή ενημερωτική ιστοσελίδα Hoopshype. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε και κατήγγειλε ο Αμερικανός παίχτης, ο πρόεδρος της ομάδας του ζήτησε από τους παίχτες να χάσουν αγώνα με συγκεκριμένη διαφορά, απέναντι σε μεγάλη ομάδα της Α1.

 

Η καταγγελία για στημένο αγώνα στην Α1

Άκρως επιτυχημένος ο Φεβρουάριος για την ιταλική αγορά στοιχήματος

Ο Φεβρουάριος του 2018 αποτέλεσε τον πιο επιτυχημένο μήνα για την ιταλική αγορά στοιχήματος, αφού παρουσίασε σημαντική αύξηση στα μεικτά έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο φετινός Φεβρουάριος έφερε αύξηση των εσόδων κατά 260% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017!

19/19 σε παρολί πέτυχε υπερτυχερός Βέλγος παίχτης του στοιχήματος!

Ένας υπερτυχερός παίχτης από το Βέλγιο κατόρθωσε αυτό που λίγοι παίχτες του στοιχήματος τολμούν να δοκιμάσουν και ελάχιστοι έχουν καταφέρει: πρόβλεψε 100% σωστά σε ένα παρολί 19 σημείων και εξασφάλισε κέρδη μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Ο τυχερός παίχτης τοποθέτησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ένα παρολί με σύστημα 18/19 και κατόρθωσε να προβλέψει τα πάντα σωστά, εξασφαλίζοντας έτσι το ποσό των 225.971 ευρώ!

 

Το τυχερό παρολί

Συλλήψεις για τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος στα Τρίκαλα

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, μετά την εξάρθρωση δικτύου παράνομου στοιχηματισμού στην πόλη των Τρικάλων. Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες προσέφεραν υπηρεσίες online στοιχήματος σε παίχτες.

Όπως προέκυψε από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, δύο άτομα παρείχαν υπηρεσίες στοιχηματισμού ως παρένθετα πρόσωπα, ανοίγοντας λογαριασμούς σε στοιχηματικές ιστοσελίδες και δεχόμενοι στοιχήματα από τους πελάτες.

 

Δύο συλλήψεις και κατάσχεση εξοπλισμού

Νόμο για το στοίχημα ετοίμασε και η Πολιτεία της Νέας Υόρκης

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης προστίθεται στη λίστα εκείνων που, όχι μόνο αναμένουν τις εξελίξεις για τη νομιμοποίηση ή όχι του στοιχήματος στις ΗΠΑ, αλλά και προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τη δυνατότητα να ανοίξουν την αγορά στοιχήματος εντός των συνόρων τους. Ήδη, ο γερουσιαστής John Bonacic παρουσίασε ένα νέο νόμο, με σκοπό να ρυθμιστούν οι παράμετροι νομιμοποίησης του επίγειου και online στοιχήματος.

Τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση στοιχηματικών διαφημίσεων στην Αυστραλία

Ο νέος νόμος που απαγορεύει την προβολή στοιχηματικών διαφημίσεων κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων στην Αυστραλία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ σε μερικές ημέρες, περιορίζοντας σημαντικά την προβολή που θα μπορούν να απολαύσουν οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα.

Αποχωρεί από την αυστραλιανή αγορά η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle

Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά της Αυστραλίας, ενημερώνοντας τα μέλη της που διαμένουν στη χώρα ότι θα πάψει να δέχεται στοιχήματα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν ανακοίνωσαν τους λόγους της αποχώρησης, αλλά σχετίζονται με το γεγονός ότι η Pinnacle δε διαθέτει την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας στη χώρα.

 

Η ενημέρωση της Pinnacle προς τους Αυστραλούς παίχτες

Στο Κοινοβούλιο ο νέος νόμος περί στοιχήματος της Μάλτας

Η κυβέρνηση της Μάλτας έφερε στο κοινοβούλιο τον νέο νόμο περί στοιχήματος, ο οποίος έχει σκοπό να δώσει μεγαλύτερες εξουσίες στην αρμόδια ρυθμιστική Αρχή (την MGA), αλλά και να εκσυγχρονίσει την αγορά, με βάση τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

Εφόσον υπερψηφιστεί, ο νέος νόμος θα αντικαταστήσει ολοκληρωτικά τον προηγούμενο. Ωστόσο, δε φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς, παρά μόνο σε επιμέρους τομείς, όπως οι δράσεις και ευθύνες της MGA, η ενίσχυση της ακεραιότητας των υπηρεσιών και η χρήση των νέων τεχνολογιών.

 

Συνεχίζει την ανάπτυξη η στοιχηματική αγορά της Δανίας

Η Δανία διαθέτει μια ανοιχτή και αυστηρά ρυθμιζόμενη αγορά στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών, στην οποία δραστηριοποιούνται πλέον και ιδιωτικές εταιρείες του εξωτερικού. Οι παίχτες έχουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού και άλλων τυχερών παιχνιδιών, όχι μόνο στον επίγειο, αλλά και στον online τομέα.

Η συγκεκριμένη αγορά, λοιπόν, δείχνει σε σταθερή βάση σημάδια σημαντικής ανάπτυξης. Για μια ακόμη φορά, η ρυθμιστική Αρχή της χώρας (η DGA) ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της στοιχηματικής αγοράς, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου του 2017.

Νέα στρατηγική συνεργασία ετοιμάζει η εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για μια νέα συνεργασία στον τομέα του online στοιχήματος, προκειμένου να ενδυναμώσει τη θέση της στην αγορά και να αποκτήσει νέα κεφάλαια για μελλοντικές επενδύσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Mybet βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν στρατηγικό επενδυτή, με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα δύναμη στον χώρο του online στοιχήματος.

Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες για τον στρατηγικό επενδυτή, αλλά και για την πρόοδο των συζητήσεων.

 

Νέο εμπόδιο για το νόμο περί στοιχήματος στη Βραζιλία

Το σήριαλ του νέου νόμου που θα απελευθερώσει και θα ρυθμίσει την αγορά στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία συνεχίζεται και η ημερομηνία ισχύος του νόμου μετατίθεται για μια ακόμη φορά, εξαιτίας ενός νέου εμποδίου.

Αναλυτικότερα, ο νόμος θα υποστεί νέες αλλαγές και θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο η ψήφισή του, καθώς η αρμόδια συνταγματική Αρχή της Βραζιλίας, η Comisión de Constitución, Justicia y Ciudadanía, τον έκρινε αντισυνταγματικό.

 

Θα διατηρήσουν πρόσβαση στην αγγλική αγορά οι εταιρίες στοιχήματος του Γιβραλτάρ

Το Brexit θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που πολλές εταιρείες ανά την Ευρώπη θα δραστηριοποιούνται στην αγγλική αγορά και θα επηρεάσει πολλούς τομείς, όπως αυτός του online στοιχήματος. Πολλές από τις εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Αγγλία, άλλωστε, εδρεύουν στο Γιβραλτάρ, επωφελούμενες μέχρι σήμερα των ευνοϊκών όρων συνεργασίας Αγγλίας και Γιβραλτάρ.

Αύξηση του mobile στοιχήματος δείχνει νέα έκθεση στο Ηωνμένο Βασίλειο

Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσής της, σχετικά με τομείς συμμετοχής στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας. Σύμφωνα με την έκθεση του 2017, οι Άγγλοι παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν και να παίζουν από το κινητό τους έχουν αυξηθεί.

Παράλληλα, η έκθεση ασχολείται και με επιμέρους τομείς της αγοράς, όπως οι παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και οι μέθοδοι διαφημιστικής προώθησης εταιρειών και υπηρεσιών στοιχήματος.

 

Σοφότερη στο ICE η κυπριακή ρυθμιστική Αρχή στοιχήματος

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Κύπρου, επισκέφτηκε πριν μερικές εβδομάδες ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τεχνολογίας στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και επέστρεψε με περισσότερες γνώσεις, αλλά και την προοπτική υποδοχής επενδύσεων στην αγορά online στοιχήματος που χτίζει.

Νέο CFO αναζητά η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του νέου της CFO, καθώς ο νυν επικεφαλής του οικονομικού τομέα της, Alex Gersh, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η αναζήτηση του νέου επικεφαλής έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο, η Paddy Power BetFair δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το αν αυτή γίνεται εσωτερικά ή εξωτερικά.

 

Η πορεία του Alex Gersh στην Paddy Power Betfair

Νέα αθλήματα προς στοιχηματισμό πρόσθεσε η Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καλύπτει μια πληθώρα αθλημάτων και γεγονότων, προσφέροντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να επιλέγουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία (όχι μόνο αθλημάτων, αλλά και διοργανώσεων και στοιχηματικών αγορών) και να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Στη μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτει η Goalbet, μάλιστα, έρχεται να προστεθεί μια νέα σειρά αθλημάτων, η οποία καλύπτεται πλέον στοιχηματικά και είναι διαθέσιμη σε κάθε παίχτη που διατηρεί λογαριασμό στην εταιρεία.

Ετοιμάζεται για ψαλίδισμα των χορηγιών της η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes Coral;

Οι εξελίξεις στην στοιχηματική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και πολύ περισσότερο το ενδεχόμενο να μειωθεί το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχήματος που βρίσκονται σε επίγεια πρακτορεία, έχουν αναγκάσει πολλές από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες να υπολογίζουν τα χαμένα κέρδη τους στο μέλλον.

Νέος CPO για την στοιχηματική εταιρεία Kindred

H στοιχηματική εταιρεία Kindred ανακοίνωσε αλλαγές στο τμήμα στελεχών της, προάγοντας τον Fredrik Kjell στη θέση του CPO (Chief Product Officer). H συγκεκριμένη προαγωγή ανακοινώθηκε μετά την αποχώρηση του προηγούμενου CPO, Daniel Eskola, ο οποίος πλέον εργάζεται ως CEO στην εταιρεία λογισμικού Relax Gaming.

Ο νέος CPO θα αναλάβει μια σειρά από projects, όσον αφορά στα προϊόντα που προσφέρει η Kindred, μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, μα και των υπόλοιπων ιστοσελίδων (καζίνο, πόκερ κτλ.) που διατηρεί η εταιρεία.

 

Αποφάσισε κατά της Ουγγαρίας το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έβαλε τέλος στον δικαστικό αγώνα ανάμεσα στο Δημόσιο της Ουγγαρίας και την εταιρεία στοιχήματος Sporting Odds, αποφασίζοντας κατά του πρώτου και του νόμου που περιορίζει τη δραστηριότητα των online καζίνο στη χώρα. Ο συγκεκριμένος νόμος προϋπέθετε τη λειτουργία ενός επίγειου καζίνο, προκειμένου κάποιος να αποκτήσει το δικαίωμα δραστηριοποίησης στον online τομέα της αγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ο νόμος αυτός παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο.

 

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Ενισχύει την επικοινωνία της με τους παίχτες η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle

Η Pinnacle ενεργοποίησε μία νέα υπηρεσία στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, με σκοπό να ενισχύσει την επικοινωνία με τα μέλη της και να μαθαίνει τι ακριβώς απαιτεί ο καθένας από την εμπειρία παιχνιδιού του. Η νέα υπηρεσία θα προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Enteractive και θα προσφέρει, όχι μόνο προσωπική επικοινωνία, αλλά και υπηρεσίες εντοπισμού και κατανόησης παιχτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία;

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη