Στοιχηματικές Ειδήσεις

Μειωμένα τα έσοδα της αγοράς online στοιχήματος του New Jersey τον Απρίλιο

Η αγορά online στοιχήματος του New Jersey δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη αύξηση των εσόδων της μέσα στον Απρίλιο (όπως έκανε τον Μάρτιο), αφού η απουσία κάποιας διοργάνωσης, όπως το March Madness του κολεγιακού μπάσκετ, είχε ως αποτέλεσμα οι επιδόσεις της αγοράς να μειωθούν και στον τομέα των εσόδων και στον τομέα του τζίρου.

Εγκρίνουν οι μέτοχοι τη μετονομασία της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Πριν μερικές εβδομάδες, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power BetFair ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αλλάξουν το όνομα της εταιρίας σε Flutter Entertainments. Η συγκεκριμένη απόφαση βγάζει νόημα, δεδομένου ότι η εταιρία έχει αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, απαιτούνταν και η σύμφωνη γνώμη των μετόχων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Έως το 2020 η νέα ρυθμιστική Αρχή στην ιρλανδική στοιχηματική αγορά

Η ιρλανδική κυβέρνηση δεσμεύθηκε πριν μερικούς μήνες για την αναδιάρθρωση της στοιχηματικής αγοράς και την επιβολή σαφών κανόνων για την καλύτερη λειτουργία της. Ανάμεσα στις δεσμεύσεις της κυβέρνησης βρέθηκε και το πάγιο αίτημα των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος για τη δημιουργία μιας νέας ρυθμιστικής Αρχής, η οποία θα επιβλέπει τη λειτουργία της αγοράς.

Αυξήθηκαν κατά 52% τα έσοδα της στοιχηγματικής αγοράς στη Γαλλία!

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 ήταν άκρως επιτυχημένο για την αγορά στοιχήματος, αφού τα έσοδα των εταιρειών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και ώθησαν το σύνολο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών σε βελτιωμένες οικονομικές επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τα έσοδα του στοιχήματος (επίγειου και online) αυξήθηκαν κατά 52%, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018, και άγγιξαν τα 222 εκατομμύρια ευρώ.

Τα νέα οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Γαλλίας, ARJEL (L’Autorité de régulation des jeux en ligne).

 

Cash out και στους Κύπριους παίχτες προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet

Η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ σχετικά πρόσφατα απέκτησε και την απαραίτητη άδεια δραστηριοποίησης στην Κύπρο. Πρόσφατα, μάλιστα, ξεκίνησε να προσφέρει στους Κύπριους παίχτες μια πολύτιμη υπηρεσία, από την οποία επωφελούνται εδώ και καιρό οι Έλληνες παίχτες: την υπηρεσία του cash out.

Νόμιμο και στην Πολιτεία της Iowa το στοίχημα

Η κυβερνήτης της Πολιτείας της Iowa, Kim Reynolds, υπέγραψε το νομοσχέδιο που νομιμοποιεί το στοίχημα, ανοίγοντας την αγορά του επίγειου, του online και του mobile στοιχήματος εντός των ορίων της. Το σχετικό νομοσχέδιο καθυστέρησε αρκετά να εγκριθεί, καθώς υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, ωστόσο, βρέθηκε η χρυσή τομή και σύντομα θα μπει και επίσημα σε ισχύ.

Χάρη σε αυτό, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πολιτείας θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε αδειοδοτημένες επιχειρήσεις, αλλά και online, μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους.

 

Άνω-κάτω οι στοιχηματικές αποδόσεις, εξαιτίας του προτελευταίου επεισοδίου του Game Of Thrones

Το προτελευταίο επεισόδιο του Game Of Thrones (το οποίο βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του) έκανε άνω-κάτω τις στοιχηματικές αποδόσεις που είχαν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχημάτων, εξαιτίας μιας ανέλπιστης ανατροπής, που αλλάζει σημαντικά τη λίστα των υποψηφίων για τον Σιδηρούν Θρόνο, αλλά και για τον επικείμενο θάνατο πολλών πρωταγωνιστών.

Στον αθλητικό εισαγγελέα τα ύποπτα στοιχηματικά περιστατικά στο Πανιώνιος-Χολαργός

Μια σειρά από ύποπτα στοιχηματικά περιστατικά στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Πανιώνιο και Χολαργό, που διεξήχθη πριν μερικές ημέρες, ανάγκασαν τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να παρέμβει και να εξετάσει την υπόθεση. Οι στοιχηματικές αποδόσεις και οι προβλέψεις που τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα προκάλεσαν αρκετές απορίες σε όσους τις παρακολούθησαν και πολλοί κάνουν λόγο ακόμη και για χειραγώγηση του αγώνα.

Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος στη Λετονία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Λετονίας ανακοίνωσε τα οικονομικά μεγέθη για το πρώτο τρίμηνο του 2019 και το συμπέρασμα είναι ότι η αγορά της χώρας παρουσιάζει σημαντική αύξηση χρόνο με το χρόνο. Άλλωστε, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, τα έσοδα της αγοράς μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2019 παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 15,3%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2018.

Στους 30 κορυφαίους εργοδότες του Ηνωμένου Βασίλειου η εταιρία στοιχήματος Kindred

Η εταιρία στοιχήματος Kindred κατάφερε να διακριθεί σε έναν ιδιαίτερο τομέα πρόσφατα, αφού μια αγγλική έρευνα την έφερε στις 30 κορυφαίες θέσεις, στη λίστα με τους καλύτερους εργοδότες της χώρας. Η εν λόγω λίστα αποτελείται από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και η Kindred κατάφερε να κατακτήσει μία από τις θέσεις της κορυφαίας 30άδας.

Η Kindred κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία των επιχειρήσεων με προσωπικό 250-1000 ατόμων και αναδείχθηκε σε ένα από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ανοιχτός ο δρόμος για νόμιμο online στοίχημα στη Washington

Η Πολιτεία της Washington έθεσε σε ισχύ το νόμο που απελευθερώνει το online στοίχημα εντός των ορίων της και η νέα αγορά θα έχει άρωμα… ελληνικό, χάρη στην αποκλειστική δραστηριοποίηση της Intralot. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι έθεσαν σε ισχύ το νέο νόμο, αφού αυτός εξετάστηκε από το Κογκρέσο και εγκρίθηκε. Σύντομα, λοιπόν, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Washington θα μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους, αρκεί να βρίσκονται στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία.

Από τη Betgenius τα live στατιστικά του αγγλικού ποδοσφαίρου

Η εταιρεία Betgenius, θυγατρική της Genius Sports Group, πέτυχε μια τεράστιας σημασίας συμφωνία, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για όσους στοιχηματίζουν live στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η εταιρεία διανομής στατιστικών εξασφάλισε την αποκλειστικότητα στις κορυφαίες αγγλικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και θα ξεκινήσει σύντομα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Νέα οικονομικά στοιχεία για τη σουηδική αγορά στοιχήματος

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της στοιχηματικής αγοράς της Σουηδίας, Spelinspektionen, και η αρμόδια Αρχή φορολογίας, ανακοίνωσαν κάποια νέα οικονομικά στοιχεία για τις επιδόσεις της αγοράς κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου λειτουργίας της. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, τα συνολικά έσοδα της επίγειας και online αγοράς τυχερών παιχνιδιών ξεπέρασαν τα 559 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Αναρρωτήριο Πεντέλης η εταιρία στοιχήματος Betshop και η ΑΕΚ

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και η επίσημη χορηγός της, η εταιρεία στοιχήματος Betshop, επισκέφθηκαν το Αναρρωτήριο Πεντέλης και σκόρπισαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά του ιδρύματος, το οποίο αποτελεί Υπηρεσία του Κέντρου Προστασίας Παιδιού “Η Μητέρα”. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου και οι παίχτες της ομάδας της ΑΕΚ μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Ανεπαρκείς οι αγγλικοί νόμοι προστασίας από τον εθισμό στον τζόγο, υποστηρίζει νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει ότι οι ισχύοντες νόμοι για την προστασία από τον εθισμό στον τζόγο είναι ανεπαρκείς, ειδικά στον τομέα της αντιμετώπισης και περίθαλψης όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η σημερινή εθελοντική οικονομική συνεισφορά των στοιχηματικών εταιρειών θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική, προκειμένου να υπάρξουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ετοιμάζεται για νόμιμο στοίχημα στις ΗΠΑ το Nascar

Το Nascar, το αμερικανικό πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα στην αγορά νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ, μέσω μιας νέας συμφωνίας που πραγματοποίησε με την εταιρεία Genius Sports. Η νέα συμφωνία δίνει στη Genius Sports το δικαίωμα να σχεδιάσει και να διανείμει μια πλατφόρμα στοιχηματισμού, με αποδόσεις, στατιστικά και άφθονα στοιχήματα σε κάθε αγώνα Nascar.

Μεγαλύτερη στήριξη από τις στοιχηματικές εταιρείες ζητά η GambleAware

Η GambleAware, ο μη κερδοσκοπικός φορέας του Ηνωμένου Βασίλειου που επικεντρώνεται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο, ανακοίνωσε πως δεν έφτασε τους φετινούς της οικονομικούς στόχους και ζήτησε από τις στοιχηματικές εταιρείες να αυξήσουν τις εθελοντικές συνεισφορές τους.

Θυμίζουμε ότι η GambleAware λειτουργεί με χρήματα από φιλανθρωπίες, εκ των οποίων μεγάλα ποσά δωρίζουν οι εταιρείες στοιχήματος. Όπως φαίνεται, όμως, τα ποσά αυτά δεν αρκούν για να καλύψουν τους στόχους του φορέα.

 

Σε ισχύ οι αυστηρότεροι νόμοι ταυτοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τον Φεβρουάριο του 2019, η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της στοιχηματικής αγοράς του Ηνωμένου Βασίλειου (UKGC) ανακοίνωσε μια σειρά από αυστηρότερους νόμους, όσον αφορά στην ταυτοποίηση των στοιχείων όσων ανοίγουν λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα online στοιχήματος. Οι νόμοι αυτοί μπήκαν σε εφαρμογή από τις αρχές Μαΐου και πλέον οι διαδικασίες εγγραφής σε κάποια τέτοια ιστοσελίδα έχουν αλλάξει.

Τέλος οι στοιχηματικές διαφημίσεις στα περιφερειακά κανάλια της Ισπανίας

Όποια κι αν είναι η νέα κυβερνητική συμμαχία της Ισπανίας, τα νέα για τις εταιρείες στοιχημάτων που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα δεν πρόκειται να είναι καλά.

Νόμιμο το στοίχημα και στην Πολιτεία της Montana

H Montana έγινε η πρώτη Πολιτεία των ΗΠΑ που νομιμοποίησε επίσημα το στοίχημα μέσα στο 2019, αφού ο σχετικός νόμος υπερψηφίστηκε αρχικά από τη Γερουσία και έπειτα υπογράφτηκε από τον Κυβερνήτη. Ο νέος νόμος νομιμοποιεί μεν το στοίχημα, αλλά δίνει το μονοπώλιο σε μια δημόσια υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιωτικές εταιρείες δε θα έχουν τη δυνατότητα δραστηριοποίησης στην Πολιτεία, όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ που έχουν ήδη νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Ντεμπούτο στην σουηδική αγορά έκανε η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill είχε ανακοινώσει πριν μερικές εβδομάδες την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στη νεότευκτη αγορά της Σουηδίας και ήδη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της, μετά από έναν αγώνα δρόμου που ολοκλήρωσε κάθε απαραίτητη διαδικασία και εξάλειψε κάθε εκκρεμότητα.

Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο νέος γερμανικός νόμος για το στοίχημα

Πριν μερικές εβδομάδες, τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας αποφάσισαν να ανοίξουν την αγορά στοιχήματος, επιτρέποντας στις εταιρείες του εξωτερικού και όχι μόνο να αιτηθούν μία από τις απαραίτητες άδειες. Ο νόμος υπερψηφίστηκε και αναμένεται να τεθεί τον επόμενο χρόνο σε ισχύ – ωστόσο, απαιτείται πρώτα η έγκρισή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν αντίκειται στους κοινοτικούς νόμους περί ελεύθερου εμπορίου.

Σημαντικό στοιχηματικό περιορισμό αποσύρει το αμερικανικό NCAA

To NCAA, το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ που καλύπτει μια σειρά από αθλήματα, αποφάσισε να αποσύρει έναν από τους σημαντικότερους περιορισμούς που αφορούν στο νόμιμο στοίχημα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι αποσύρεται ο περιορισμός που απαγόρευε τη διεξαγωγή κορυφαίων αγώνων πρωταθλημάτων σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Ιαπωνία: Σχολικό εγχειρίδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Οι αρμόδιοι στην Ιαπωνία κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν περιστατικά εθισμού στον τζόγο (εν όψει και της άρσης απαγόρευσης κάποιων τυχερών παιχνιδιών) και ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους από τον τομέα της πρόληψης. Μια νέα πρωτοβουλία, μάλιστα, βάζει την ενημέρωση για τις συνέπειες του εθισμού στον τζόγο στα ιαπωνικά σχολεία, μέσω ενός εγχειριδίου που θα διδάσκεται από τους καθηγητές.

Επεκτείνεται η συνεργασία Sportradar και FIA

Η Sportradar ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) για τα επόμενα χρόνια και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της αρμόδιας Αρχής των μηχανοκίνητων αθλημάτων, στον αγώνα της για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας των διοργανώσεών της.

Η FIA, φυσικά, δεν είναι η μόνη συνεργάτης της Sportradar. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις τεχνολογίες και τις μεθόδους της, όσον αφορά στον τομέα της εποπτείας των στοιχηματικών μοτίβων και των ερευνών της για πιθανές στοιχηματικές απάτες.

 

Έρχονται περιορισμοί στις στοιχηματικές διαφημίσεις στην Κένυα

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Κένυας ανακοίνωσε την πρόθεσή της να περιορίσει τις στοιχηματικές διαφημίσεις, με σκοπό να προστατέψει τους ανήλικους και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι νέοι περιορισμοί θα τεθούν σύντομα σε ισχύ και περιλαμβάνουν μια σειρά από μέτρα που αναμένεται να μειώσουν σημαντικά την έκθεση που θα έχουν οι Κενυάτες σε διαφημίσεις που προωθούν το στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Οι εν λόγω περιορισμοί, μάλιστα, περιλαμβάνουν και παραδοσιακές μεθόδους προβολής, όπως οι διαφημιστικές πινακίδες, και πιο σύγχρονες, όπως οι διαφημίσεις στα social media.

Αυξημένα τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power BetFair

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 ήταν άκρως επιτυχημένο για την στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair, καθώς οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια διόλου ευκαταφρόνητη αύξηση των εσόδων της. Βασικές υπεύθυνες για την αύξηση των εσόδων της εταιρείας, μάλιστα, ήταν δύο αγορές που απομακρύνονται αρκετά από τις… συνηθισμένες της Ευρώπης: αυτή της Αυστραλίας και αυτή των ΗΠΑ. Αντίθετα, κάποια αρνητικά αθλητικά αποτελέσματα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία επηρέασαν αρνητικά τις οικονομικές της επιδόσεις.

Ιταλία: Οι λεπτομέρειες για την απαγόρευση στοιχηματικών διαφημίσεων

Η αρμόδια Αρχή της Ιταλίας στον τομέα της διαφήμισης, η Autorità per le Garanzie nelle Comunicazioni (AGCOM), ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την επικείμενη απαγόρευση των στοιχηματικών διαφημίσεων στην χώρα και ενημέρωσε κάθε ενδιαφερόμενο (ΜΜΕ, διαφημιστικά πρακτορεία και εταιρείες στοιχήματος) για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς που θα έχουν μόλις τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος.

Για τη σουηδική αγορά ετοιμάζεται η εταιρία στοιχημάτων William Hill

H εταιρία στοιχημάτων William Hill ετοιμάζεται για μια ακόμη επέκταση των δραστηριοτήτων της σε μια νεότευκτη αγορά και έχει ήδη εξασφαλίσει μια κορυφαία συνεργασία για την στοιχηματική ιστοσελίδα της. Αναλυτικότερα, η εταιρία ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στην αγορά της Σουηδίας και έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την εταιρεία λογισμικού Kambi, η οποία θα τροφοδοτήσει την στοιχηματική ιστοσελίδα της.

Ετοιμάζονται για την online αγορά τα επίγεια καζίνο της Ελβετίας

Τα νόμιμα επίγεια καζίνο της Ελβετίας έχουν πλέον το δικαίωμα να δραστηριοποιηθούν και στον online τομέα και οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται αιτήσεις, προκειμένου να ξεκινήσει να λειτουργεί η αγορά των online καζίνο. Συγκεκριμένα, τέσσερα από τα επίγεια καζίνο της χώρας έχουν ήδη στείλει τα σχετικά έγγραφα στην αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, ESBK (Eidgenössische Spielbankenkommission).

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη