Ρεκόρ στοιχηματικού τζίρου κατέγραψε το EURO

Το EURO ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, με μεγάλη νικήτρια την Ιταλία, που κατέκτησε τον τίτλο, αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες είδαν τον τζίρο τους να εκτοξεύεται, μετά από το “μούδιασμα” που έφερε η πανδημία και την αναβολή σημαντικών διοργανώσεων (μία από αυτές ήταν και το EURO, που διεξήχθη ένα χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη έναρξή του). Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο στοιχηματικός τζίρος του φετινού EURO ήταν ο μεγαλύτερος, σε σχέση με τον αντίστοιχο σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική διοργάνωση των τελευταίων ετών.

Με άλλα λόγια, ο στοιχηματικός τζίρος του EURO ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του επίγειου και online στοιχήματος. Ειδικά ο τελικός ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία ήταν ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους παίχτες του στοιχήματος, με τον όγκο των στοιχημάτων να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

 

Τα στοιχεία για τον στοιχηματικό τζίρο στο EURO

Τα νεότερα στοιχεία για τον τζίρο των στοιχημάτων στο EURO προέρχονται από την Sportradar. Η Sportradar είχε αναλάβει την εποπτεία των στοιχηματικών συμπεριφορών στους αγώνες της διοργάνωσης, ώστε να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχαν συμπεριφορές ύποπτες για στοιχηματική απάτη ή χειραγώγηση αγώνων, και μέσω των ελέγχων της απέκτησε και στοιχεία για τις οικονομικές επιδόσεις του στοιχήματος κατά τη διάρκεια του EURO.

Σύμφωνα με την έκθεσή της, λοιπόν, ο τζίρος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ενός μήνα που διήρκεσε το EURO άγγιξε τα 62 δις ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά τοποθετήθηκαν σε στοιχηματικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο και ξεπέρασαν σε αξία κάθε προηγούμενο, θέτοντας νέο ρεκόρ.

Όπως είναι φυσικό, ο τελικός του EURO ήταν ο αγώνας που συγκέντρωσε τα περισσότερα στοιχήματα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο τζίρος του τελικού άγγιξε τα 4 δις ευρώ. Από την άλλη, οι υπόλοιποι αγώνες είχαν τζίρο κατά μέσο όρο 1,2 δις ευρώ. Τέλος, η δημοφιλέστερη ομάδα του EURO δεν ήταν άλλη από την Ιταλία, η οποία κατέκτησε τελικά και τον τίτλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο μέσος όρος του τζίρου στοιχηματισμού στην Ιταλία άγγιξε τα 1,98 δις ανά αγώνα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.