Νέα νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην ελληνική αγορά

H ελληνική αγορά του στοιχήματος έγινε κατά ένα μέλος μεγαλύτερη, αφού έκανε το ντεμπούτο της μία νέα στοιχηματική εταιρεία. Πρόκειται για τη Winmasters, μία δημοφιλή εταιρεία του εξωτερικού, η οποία δραστηριοποιείται πλέον και στη χώρα μας, έχοντας αποκτήσει μία από τις απαραίτητες άδειες.

Η νέα στοιχηματική ιστοσελίδα λειτουργεί μέσω της άδειας που έχει αποκτήσει η εταιρεία Rebels Gaming Limited – μία από τις 22 εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει άδεια και από τη Μάλτα και είναι γνωστή στην ελληνική αγορά, μέσω στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Betrebels και η Interwetten. Οι παίχτες μπορούν να επισκέπτονται την Winmasters στο winmasters.gr.

 

Τα στοιχήματα της νέας ιστοσελίδας

Η στοιχηματική ιστοσελίδα της Winmasters βασίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της SBTech και προσφέρει χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού. Κάθε μήνα, οι παίχτες θα βρίσκουν περισσότερα από 60.000 στοιχήματα πριν τους αγώνες και περισσότερα από 25.000 στο live στοίχημα, σε διαφορετικές αγορές και γεγονότα. Η Winmasters, μάλιστα, προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα στοιχηματισμού και στο ασιατικό χάντικαπ.

Επιπλέον, η στοιχηματική ιστοσελίδα Winmasters καλύπτει πολλά αθλήματα και διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών.

 

Οι υπηρεσίες της Winmasters

Ανάμεσα στις υπηρεσίες της Winmasters ξεχωρίζει η δυνατότητα cash out, αλλά και ο στοιχηματισμός σε γρήγορες αγορές του live στοιχήματος. Επιπλέον, η εταιρεία διατηρεί ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να επικοινωνήσει και στα ελληνικά, εφτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να καταθέτουν μέσω Paysafe, e-wallets και ελληνικών πιστωτικών καρτών.

Μεγάλος είναι και ο όγκος προσφορών που έχει ανακοινώσει με το “καλημέρα” η νέα στοιχηματική εταιρεία. Οι παίχτες μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους, τοποθετώντας στοιχήματα, να αυξάνουν τα πιθανά τους κέρδη ή να μειώνουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.