Ρόμα-Νάπολι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου που θα στοιχηματίσουν σήμερα στην εταιρία στοιχημάτων Stoiximan έχουν στη διάθεσή τους μια προσφορά που μπορεί να τους αποφέρει αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα του σημερινού προγράμματος της ιταλικής Serie A – αυτόν ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι, ο οποίος διεξάγεται στις 16:00 το απόγευμα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα, γεγονός το οποίο σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, οι υπεύθυνοι δε διατηρούν προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και, δεύτερον, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως στη συγκεκριμένη αγορά, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για του λόγου το αληθές, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα ο Stoiximan έχουν ως εξής: 2.54 για νίκη της Ρόμα, 3.62 για ισοπαλία και 2.99 για νίκη της Νάπολι. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Οι περισσότεροι ανταγωνιστές του Stoiximan, άλλωστε, διατηρούν 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν μειωθεί.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα της Ρόμα με τη Νάπολι και να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan, θα πρέπει να βιαστούν. Τα στοιχήματα που θα συμμετάσχουν στην προσφορά θα είναι μόνον αυτά που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, για να εξασφαλίσουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία