0% γκανιότα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός από το Stoiximan

Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό στο Stoiximan θα δουν αυξημένες τις αποδόσεις των σημείων, χάρη στην απόφαση της εταιρείας στοιχημάτων να διατηρήσει μηδενική γκανιότα στις στοιχηματικές αγορές που την αφορούν.

 

Αναλυτικότερα, ο αγώνας για την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ διεξάγεται σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 21:45 το βράδυ και οι αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές του είναι αυξημένες, καθώς ο Stoiximan αποφάσισε να μη διατηρήσει προμήθεια και να διατηρήσει τη γκανιότα στο 0%.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει και καζίνο και πόκερ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία