Ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 του αγγλικού πρωταθλήματος

Το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επιφυλάσσει σήμερα μια σειρά ενδιαφέροντων αγώνων για τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι μπορούν φυσικά να επιλέξουν τις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων αλλά μπορούν επίσης να συνδυάσουν και τις προβλέψεις τους σε παρολί στοιχήματα ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες της ημέρας και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Η σημερινή προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο ποδόσφαιρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από το αγγλικό πρωτάθλημα και να επιλέξουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελούν οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Κάθε στοίχημα του παρολί μπορεί να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game του αγώνα και όχι στο live. Επιπλέον, και το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αρκεί να καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της Goalbet, απλά στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Έτσι, δε θα έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί τους. Και, αν χάσει και παράλληλα ένας αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη μόνο αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία