Διπλασιάζει τα κέρδη του NBA η Netbet

Αυτές τις ημέρες, διεξάγονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι αγώνες του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ του NBA και οι παίχτες έχουν αρκετές ευκαιρίες στη διάθεσή τους, προκειμένου να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χάρη στις επιτυχημένες προβλέψεις τους. Χάρη στη νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Netbet, μάλιστα, μπορούν να διπλασιάσουν τα κέρδη που θα προκύψουν από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, έως και στις 17 Μαΐου.

 

Αναλυτικότερα, η Netbet θα διπλασιάζει τα καθαρά κέρδη που θα εξασφαλίζουν τα μέλη της από τα στοιχήματα που θα κερδίζουν από τα στοιχήματά τους στους αγώνες του NBA. Ο διπλασιασμός αυτός, μάλιστα, μπορεί να φτάσει έως και τα 100 ευρώ.

 

Για να δικαιούνται τον διπλασιασμό, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν κάποια συγκεκριμένα στοιχήματα στους αγώνες του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ στο NBA. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα, αλλά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετούνται πριν την έναρξή του. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην στοιχηματική αγορά του περιθωρίου νίκης μίας ομάδας. Και, τέλος, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να αφορούν σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 3.00.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη που δικαιούνται να διπλασιάζονται. Μιλάμε, βέβαια, για τα καθαρά κέρδη του στοιχήματος – κοινώς, αφαιρείται από αυτά το ποσό στοιχηματισμού. Ο διπλασιασμός μπορεί να φτάσει έως και τα 100 ευρώ και τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί έξι φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.60 και άνω.

 

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει 28 αθλήματα για στοιχηματισμό και παραπάνω από 300 παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία