Μπασκετικό bonus 5% από τη Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet υπόσχεται αύξηση κερδών κατά 5% σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στο μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκό, για τη Euroleague.

 

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συμπεριλάβουν μια από τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα στο δελτίο τους. Αν κερδίσουν, τα χρήματα που δικαιούνται θα αυξηθούν κατά 5%, χάρη στο μπόνους της εταιρείας. Η προσφορά ισχύει σε μονά στοιχήματα ή παρολί, αρκεί όλοι οι αγώνες που περιλαμβάνει το δελτίο να διευθετούνται την ίδια ημέρα: την Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στα μέλη της  live καζίνο,πόκερ και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με μεγάλη ποικιλία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία