Περισσότερα κέρδη στα παρολί του Europa League από τη Bet365

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί οχτώ αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League, ενώ από αύριο επιστρέφουν σιγά-σιγά τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όπως είναι φυσικό, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν άφθονες επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, είτε μέσω μονών στοιχημάτων είτε μέσω παρολί.

Όσοι επιλέξουν τον δεύτερο τρόπο, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν τα παρολί ποδοσφαίρου στη Bet365 και να διεκδικήσουν αύξηση των πιθανών κερδών τους, εκμεταλλευόμενοι μία από τις πιο γνωστές προσφορές της εταιρίας στοιχήματος.

 

Ενίσχυση των κερδών των παρολί

Η Bet365 υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα νικητήρια παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στους αγώνες του Europa League. Χάρη στην προσφορά, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί τριών ή περισσότερων σημείων, συμπεριλαμβάνοντας αγώνες του Europa League ή άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, θα μπορέσουν να ενισχύσουν τα πιθανά τους κέρδη, σε ποσοστό από 5% έως 100%! Βέβαια, για να δικαιούνται την ενίσχυση των κερδών τους, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν παρολί με προβλέψεις που θα επαληθευθούν στο 100%.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Στην προσφορά συμμετέχουν όσα παρολί αφορούν στους σημερινούς αγώνες του Europa League (και στους επερχόμενους αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων) και αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία. Για να δικαιούνται, όμως, οι παίχτες συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα παρολί πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να στοιχηματίσουν σε κάθε σημείο σε μία από τις δύο επιλεγμένες αγορές: αυτή του τελικού αποτελέσματος ή αυτή του τελικού αποτελέσματος και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και, φυσικά, τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από 100% σωστές προβλέψεις, ώστε να αποφέρουν τα ενισχυμένα κέρδη.

 

Η ενίσχυση των κερδών

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί και κερδίσουν θα δικαιούνται ενίσχυση των κερδών τους, ανάλογα με τον αριθμό των σημείων που έχουν επιλέξει. Για παράδειγμα, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί μόνο τριών σημείων θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τα πιθανά τους κέρδη κατά 5%. Αντίστοιχα, όσοι συμπεριλάβουν στο παρολί τους και τους οχτώ σημερινούς αγώνες του Europa League θα ενισχύσουν τα πιθανά κέρδη τους κατά 40%. Και όσοι αποφασίσουν να συμπεριλάβουν και αγώνες των επόμενων ημερών και τοποθετήσουν ένα νικητήριο παρολί 14 και άνω σημείων θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τα κέρδη τους κατά 100%!

Την προσφορά αυτή μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 είχε ενισχύσει τα παρολί της και για τους αγώνες του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία