Πυρετός Ντέρμπι στο Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ από τη Mybet

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Mybet που ανταμείβει τους παίχτες με ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ επιστρέφει απόψε, στον αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ. Πρόκειται για την προσφορά «Πυρετός Ντέρμπι», η οποία επιτρέπει στα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος να διεκδικήσουν όχι μόνο τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από τις προβλέψεις τους, αλλά και μια σειρά από bonus.

 

Αναλυτικότερα, στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ. Προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα bonus, όμως, θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην αγορά του ημίχρονου/τελικού. Πρόκειται για την αγορά εκείνη που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και αυτό του αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα ελπίζουν όχι μόνο σε επιβεβαίωση της πρόβλεψής τους, αλλά και στην εμφάνιση κόκκινων καρτών και διπλοσκόρερ, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικότερα, κάθε φορά που θα εμφανίζεται μια κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες) και κάποιος παίχτης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του, οι παίχτες θα κερδίζουν κι ένα bonus των 10 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κερδίσουν ένα ή περισσότερα bonus. Παράλληλα, όμως, σημαίνει ότι μπορεί να μην κερδίσουν και κανένα, αν καμία κόκκινη κάρτα δεν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ και κανείς παίχτης δε σκοράρει δύο γκολ.

 

Όσοι κερδίσουν ένα ή περισσότερα bonus, τέλος, θα τα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών. Τα bonus αυτά, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφού οι παίχτες τζιράρουν μία φορά την αξία τους, σε στοιχήματα της Mybet που διαθέτουν απόδοση 2.00 και άνω.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Mybet μπορούν να κερδίσουν όχι μόνο χρήματα από τις σωστές προβλέψεις τους, αλλά και bonus που θα αυξήσουν τα χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς τους.

Μια πολύ καλή προσφορά της Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας.

Ύστερα από τον αγώνα Άρσεναλ-Τσέλσι που ανακοίνωσε η Mybet την προσφορά «Πυρετός Ντέρμπι», σήμερα έρχεται η Μπιλμπάο με την Σοσιεδάδ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία