Ενισχυμένα παρολί από την Bet365 για το Champions League

Το Champions League είναι πρώτο στις προτιμήσεις των παιχτών που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο επειδή προσφέρει κορυφαίους αγώνες, αλλά και επειδή δίνει πολλές επιλογές σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι θέλουν, μάλιστα, μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Παράλληλα, μπορούν να εκμεταλλευτούν και την προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Bet365 και να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στα παρολί τους, στοιχηματίζοντας στους σημερινούς ή και στους αυριανούς αγώνες.

 

Περισσότερα σημεία, περισσότερα κέρδη

Είναι γνωστό, βέβαια, ότι όσο περισσότερα σημεία έχει ένα παρολί τόσο περισσότερα είναι και τα κέρδη που υπόσχεται. Ωστόσο, μαζί με τα πιθανά κέρδη αυξάνεται και το ρίσκο στοιχηματισμού. Χάρη στη σημερινή προσφορά της Bet365, όμως, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο.

Η Bet365, άλλωστε, υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη που θα προκύψουν από τα νικητήρια παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, στους σημερινούς ή τους αυριανούς αγώνες του Champions League, ή σε οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα της επιλογής τους. Ανάλογα με τον αριθμό των σημείων των παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, μάλιστα, θα αυξάνεται και το ποσοστό της ενίσχυσης.

 

Ενισχυμένα κέρδη έως και κατά 100%

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες του Champions League, λοιπόν, μπορούν να ενισχύσουν λιγότερο ή περισσότερο τα κέρδη τους. Στην περίπτωση, μάλιστα, που επιλέξουν κι άλλους αγώνες και τοποθετήσουν ένα παρολί 14 σημείων και άνω, θα δικαιούνται ενίσχυση των κερδών τους κατά 100%!

Όσοι στοιχηματίσουν μόνο στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του Champions League, όμως, μπορούν να τοποθετήσουν παρολί τριών ή τεσσάρων σημείων και να διεκδικήσουν ενίσχυση των κερδών τους κατά 5% ή 10% αντίστοιχα.

 

Προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, πριν την έναρξη των αγώνων. Το παρολί αυτό θα πρέπει να περιέχει αποκλειστικά αγώνες ποδοσφαίρου και προβλέψεις είτε στην αγορά του τελικού αποτελέσματος είτε στην αγορά του τελικού αποτελέσματος και GG/NG. Και, φυσικά, θα πρέπει να επαληθευθούν όλες οι προβλέψεις τους, προκειμένου να εισπράξουν κέρδη, τα οποία θα ενισχυθούν έπειτα στο πλαίσιο της προσφοράς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία