Ενισχυμένα παρολί ποδοσφαίρου από την στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet είναι υπερπλήρες τις επόμενες δύο ημέρες, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου. Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μα και πρωταθλήματα από τον υπόλοιπο κόσμο υπόσχονται να φέρουν συγκινήσεις και κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος. Η ιταλική Serie A, η ισπανική Primera Division και το αγγλικό FA Cup είναι μερικές μόνο από τις εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες, είτε τοποθετήσουν μονά στοιχήματα είτε παρολί.

Όσοι επιλέξουν τα δεύτερα, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη (είναι η ανταμοιβή των παρολί για το μεγαλύτερο ρίσκο που διαθέτουν), αλλά και ένα πριμ που υπόσχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα κέρδη αυτά!

 

Πριμ σε κάθε νιητήριο παρολί ποδοσφαίρου

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη κάθε παρολί που θα συμμετάσχει στην προσφορά της, μέσω ενός πριμ, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και το 30%. Το εν λόγω πριμ, βέβαια, θα δικαιούνται επιλεγμένα παρολί, εφόσον βέβαια αποτελούνται από σωστές προβλέψεις και αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Με άλλα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην Goalbet αυτό το Σαββατοκύριακο και τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου θα μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμη περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Ποια παρολί δικαιούνται το πριμ;

Για να μπορέσουν να προσθέσουν το πριμ που υπόσχεται η Goalbet στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν από τα παρολί τους, οι παίχτες θα πρέπει να συνδυάσουν τουλάχιστον τέσσερις επιλογές, σχηματίζοντας ένα απλό παρολί και όχι κάποιο σύστημα. Οι προβλέψεις τους, μάλιστα, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε διοργάνωση, αγώνα και στοιχηματική αγορά, αρκεί να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα (και όχι στο live στοίχημα) και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.25 και άνω.

Τέλος, όπως είναι φυσικό, απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στην προσφορά είναι να αποτελείται το παρολί από 100% σωστές προβλέψεις. Κοινώς, ένα παρολί εφτά σημείων, για παράδειγμα, θα πρέπει να διαθέτει οπωσδήποτε εφτά σωστές προβλέψεις.

 

Η διαβάθμιση του πριμ

Το πόσο μεγάλο θα είναι το πριμ που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης εξαρτάται από τα σημεία που έχει συμπεριλάβει στο παρολί του. Για παράδειγμα, ένα παρολί τεσσάρων σημείων δικαιούται πριμ 1%, ένα 10 σημείων πριμ 13% και ένα 15 σημείων πριμ 30%.

Τα πριμ αυτά μπορούν να κερδίσουν και οι Έλληνες που θα στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία