Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower

Μαθήματα υπεύθυνου… πανηγυρισμού δίνει η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power!

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power λάνσαρε μια καμπάνια που ισορροπεί στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κοινωνική προσφορά και στο τρολάρισμα, αυτή τη φορά με τη βοήθεια του Άγγλου πρώην ποδοσφαιριστή Peter Crouch! Ο πρώην διεθνής συμμετέχει στη νέα καμπάνια της Paddy Power, η οποία δίνει στους φιλάθλους μαθήματα υπεύθυνου… πανηγυρισμού!

Εγγύηση… για την περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Έκτορ Μπελερίν προσφέρει η Paddy Power!

H Paddy Power μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώσει προσφορές εγγύησης χαμένων στοιχημάτων, αλλά αυτή τη φορά επέκτεινε τη συγκεκριμένη “προσφορά” στον περιβαλλοντικό τομέα, με αφορμή την πρόσφατη δέσμευση του αμυντικού της Άρσεναλ Έκτορ Μπελερίν. Ο Μπελερίν υποσχέθηκε πριν μερικές εβδομάδες, μέσω των social media, να χρηματοδοτεί τη φύτευση 3.000 δέντρων, κάθε φορά που η ομάδα του κερδίζει και η Paddy Power, ρίχνοντας μπηχτές για τις αμυντικές αποδόσεις της Άρσεναλ στους τελευταίους αγώνες, υπόσχεται να χρηματοδοτεί τη φύτευση 6.000 δέντρων, κάθε φορά που χάνει!

Ενισχύουν τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο οι στοιχηματικές της Αγγλίας

Πέντε από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Αγγλία ανακοίνωσαν ότι θα ενισχύσουν έμπρακτα τον αγώνα κατά του εθισμού στον τζόγο, προσφέροντας ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις υπηρεσίες θεραπείας όσων εμφανίζουν προβλήματα. Την ανακοίνωση έκανε το BGC (Betting and Gaming Council), του οποίου οι πέντε εταιρείες αποτελούν μέλη.

Nέο παιχνίδι ποδοσφαιρικών ικανοτήτων λανσάρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power θα λανσάρει σύντομα ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι ικανοτήτων για τα μέλη της που έχουν κατεβάσει και εγκαταστήσει το app της στο κινητό τους. Το νέο αυτό παιχνίδι καλεί τους παίχτες να δοκιμάσουν δωρεάν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν πλούσιες ανταμοιβές.

Το νέο παιχνίδι ονομάζεται Skill Zone και έχει σχεδιαστεί από την GTG Network. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο στο στοιχηματικό app της Paddy Power και θα μοιράζει ανταμοιβές στους ικανούς παίχτες.

 

Νέα ειδικά στοιχήματα για τις Kardashians στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν ειδικά στοιχήματα σε πρωτότυπες κατηγορίες και από αυτές δεν ξεφεύγει ούτε η σφαίρα του κουτσομπολιού, αφού προσφέρονται επιλογές στοιχηματισμού σε διαζύγια, καυγάδες και άλλες πτυχές της καθημερινότητας των διασήμων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν και κάποια νέα στοιχήματα που ανακοίνωσαν ιστοσελίδες όπως η Ladbrokes και η Paddy Power, μεταξύ άλλων, τα οποία αφορούν στην οικογένεια των Kardashians.

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της Flutter με την Stars Group

Οι στοιχηματικές εταιρείες Flutter Entertainment και Stars Group ολοκλήρωσαν την τυπική διαδικασία συγχώνευσής τους, αφού εξασφάλισαν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις, και πλέον αποτελούν μια νέα επιχειρηματική οντότητα, με εκτιμώμενα ετήσια έσοδα ύψους 4,3 δις ευρώ.

Μειωμένα τα έσοδα της Paddy Power BetFair από το online στοίχημα

Τα περιοριστικά μέτρα που τεθηκαν σε ισχύ κατά την έξαρση της πανδημίας προκάλεσαν μείωση των εσόδων της Paddy Power BetFair. Παρόλο που η εταιρεία στοιχήματος έκλεισε τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος στην Αγγλία και στην Ιρλανδία, κατάφερε να στηριχθεί στις ιστοσελίδες που διατηρεί. Ωστόσο, και τα δικά τους έσοδα μειώθηκαν σημαντικά, από τη στιγμή που οι σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο ξεκίνησαν να διακόπτονται.

Νέα έγκριση για τη συγχώνευση της Flutter Entertainment με την Stars Group

Τα σχέδια της συγχώνευσης της Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας των Paddy Power και BetFair ματεξύ άλλων) και της Stars Group (ιδιοκτήτριας του PokerStars μεταξύ άλλων) έλαβαν μία ακόμη έγκριση, αυτή τη φορά από τους μετόχους της δεύτερης.

Υποχρεωτικά όρια στοιχηματισμού ζητούν στην Ιρλανδία

Η φιλανθρωπική οργάνωση Problem Gambling της Ιρλανδίας, η οποία ασχολείται με την αντιμετώπιση προβλημάτων εθισμού στον τζόγο, απέστειλε ανοιχτή επιστολή στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας, ζητώντας τους να θέσουν αυτοβούλως όρια στοιχηματισμού για τα μέλη τους. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης φοβούνται ότι ο εγκλεισμός των Ιρλανδών στο σπίτι θα προκαλέσει πολλά προβλήματα και το γεγονός ότι ο online στοιχηματισμός είναι η μόνη επιλογή τους, θα δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Αγγλία: Εξονυχιστικοί έλεγχοι για τις συνήθειες των παιχτών στοιχήματος στην πανδημία

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Αγγλίας έχει επικοινωνήσει με τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος της χώρας, ζητώντας τους συχνές ενημερώσεις για τις συνήθειες των μελών τους κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους, εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι αρμόδιοι επιθυμούν να ελέγξουν εξονυχιστικά και να αναλύσουν τα μοτίβα συμπεριφορών των παιχτών, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυχολογία τους.

Εγκρίθηκε από τους μετόχους της Flutter Entertainment η συγχώνευση με τη Stars Group

H επικείμενη συγχώνευση της στοιχηματικής εταιρείας Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων) και της Stars Group (ιδιοκτήτριας της Pokerstars μεταξύ άλλων) έλαβε μία ακόμη έγκριση, αυτή τη φορά από τους μετόχους της Flutter Entertainment. Τα σχέδια για τη συγχώνευση έχουν λάβει τις περισσότερες από τις απαραίτητες εγκρίσεις των αρμόδιων φορέων και η συμφωνία των μετόχων βάζει τη διαδικασία στην τελική ευθεία.

Στον χώρο της… τηλεοπτικής κωμωδίας επεκτείνεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power!

H εταιρία στοχημάτων Paddy Power κατάφερε μια ακόμη πρωτιά, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, και αποτελεί πλέον την πρώτη (αλλά και μόνη) ιστοσελίδα στοιχήματος που λάνσαρε τη δική της τηλεοπτική κωμωδία! Η Paddy Power ξεκίνησε να μεταδίδει στα social media της μια σειρά επεισοδίων μιας πρωτότυπης κωμικής σειράς, προκειμένου να διασκεδάσει τα μέλη της, κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Εγκρίθηκε η συγχώνευση των Flutter Entertainment και Stars Group

H Επιτροπή Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) ενέκρινε σε πρώτη φάση τη συμφωνία συγχώνευσης ανάμεσα στις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών Flutter Entertainment και Stars Group, γεγονός που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών έχουν το πρώτο πράσινο φως, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν κολοσσό των τυχερών παιχνιδιών.

Ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω κορωναϊού στις αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες

Οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες αναμένεται να αντιμετωπίσουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας του κορωναϊού, καθώς πολλές από αυτές διατηρούν επίγεια πρακτορεία στοιχήματος, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί η κίνηση και στις ιστοσελίδες τους, εξαιτίας της αναβολής αρκετών αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο. Το διπλό αυτό χτύπημα θα επηρεάσει σε κάθε περίπτωση τις οικονομικές επιδόσεις του 2020 και ήδη ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες απώλειες, καθώς σημειώθηκε πτώση της αξίας των μετοχών σε αρκετές από αυτές.

Αυξήθηκαν τα έσοδα της Flutter Entertainment μέσα στο 2019

Η Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια εταιρεία των Paddy Power, BetFair και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων, ανακοίνωσε πως τα έσοδά της αυξήθηκαν μέσα στο 2019. Η Flutter είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, με νέες εξαγορές, αλλά και επέκταση σε νέες αγορές. Ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ, η Flutter κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα, τα οποία τη βοήθησαν να ξεπεράσει προβλήματα που αντιμετώπισε σε άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία, μέσω αύξησης της φορολογίας.

Αποχωρεί ο επικεφαλής των social media της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power

O επικεφαλής του τομέα του social media μάρκετινγκ της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power, Mícheál Nagle, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη θέση του και να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Mícheál Nagle δεν ήταν οποιοσδήποτε επικεφαλής social media, αφού τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη δουλειά του, τραβώντας τα βλέμματα και συχνά προκαλώντας με τις εμπνεύσεις του για τις καμπάνιες που λάνσαρε η Paddy Power στα social media.

Άνοιξε ο δρόμος για το νόμιμο online στοίχημα στο Buenos Aires

Το ΔΣ του Buenos Aires ενέκρινε πριν μερικές ημέρες τις νομοθετικές αλλαγές που επιτρέπουν το online στοίχημα, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μίας αγοράς νόμιμου online στοιχήματος. Οι συγκεκριμένες νομοθετικές αλλαγές, όμως, αφορούν αποκλειστικά στην περιοχή της πρωτεύουσας της Αργεντινής και όχι σε ολόκληρη τη χώρα.

Ενημερώσεις για τα επίγεια στοιχήματα προσφέρει η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power

H εταιρεία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μία ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία για τους πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού τους δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και αυτόματα για κάθε εξέλιξη που τους ενδιαφέρει. Η υπηρεσία αυτόματων ειδοποιήσεων είναι κάτι διαδεδομένο στο online και στο mobile στοίχημα, αλλά προσφέρεται για πρώτη φορά στο επίγειο στοίχημα και αποκλειστικά για τους παίχτες που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και επισκέπτονται ένα από τα πρακτορεία της Paddy Power.

O Higginson φαβορί για τη θέση του προέδρου στην στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment

Η στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προέδρου του ΔΣ, αφού ο σημερινός πρόεδρος, Gary McGann ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει το 2020, λόγω συνταξιοδότησης. Η αναζήτηση της Flutter για τον αντικαταστάτη του McGann επικεντρώνεται στο εσωτερικό της εταιρείας και, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, υπάρχει ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Νέα διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων για την εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment

Η εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε πως προσέλαβε την Fiona Thorne για τη θέση της διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων. Η Fiorne έχει τεράστια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών, αφού έχει εργαστεί στο παρελθόν και στην ανταγωνίστρια Gala Coral.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη