Πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο από την Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power έχει σήμερα στραμμένο το βλέμμα της στην Αγγλία και σε τρεις άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο της Premier League. Στις 21:45, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στις 22:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Χαλ και η Στόουκ την Έβερτον. Οι τρεις αγώνες προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού και αναμένεται να αυξήσουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών αρκετών παιχτών, μόλις τελειώσουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, θα αποφέρουν κέρδη, πριν καν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη τους.

 

Η καθημερινή προσφορά της Paddy Power, άλλωστε, υπόσχεται πρόωρα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, σε όσους στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες της Premier League. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε επιλεγμένα σημεία των παραπάνω αγώνων, στην περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ομάδες προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίσει για παράδειγμα σε νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, δε θα είναι αναγκασμένος να περιμένει τη λήξη του αγώνα, για να λάβει τα κέρδη του. Αν η ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, το στοίχημά του θα κερδίσει και τα κέρδη θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό του.

 

Για να μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε έναν από τους σημερινούς επιλεγμένους αγώνες, πριν την έναρξή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων – το σημείο Χ δε συμμετέχει στην προσφορά. Και, εφόσον υπάρξει διαφορά δύο γκολ, θα κερδίσουν.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν υπόσχεται μόνο πρόωρα κέρδη, αλλά και μειωμένο ρίσκο. Ακόμη κι αν μια ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, αλλά τελικά χάσει ή έρθει ισόπαλη, οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη που διεκδικούσαν. Με λίγα λόγια, το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Η Paddy Power ιδρύθηκε το 1988 και από το 2000 εντάχθηκε στις εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν online προσφέροντας στοίχημα αλλά και παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία