Λέστερ-Τότεναμ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Kαι σήμερα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες μιας από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης. Οι αγώνες της αγγλικής Premier League συνεχίζονται και σήμερα και όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους, αλλά και μια προσφορά** που μπορεί να τους αποφέρει αυξημένα κέρδη.

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα στον αγώνα της Λέστερ με την Τότεναμ και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Περισσότερα κέρδη με την προσφορά** της Novibet

Χάρη στην προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, η γκανιότα* (η προμήθεια του bookmaker) είναι μηδενική στα τρία επιλεγμένα σημεία και οι αντίστοιχες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Έτσι, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, μεγαλύτερες αποδόσεις σημαίνουν και περισσότερα κέρδη – κατά κανόνα, βέβαια, σημαίνουν και αυξημένο ρίσκο, αλλά αυτό δε συμβαίνει, χάρη στην προσφορά**. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 5.05 για νίκη της Λέστερ, 4.15 για ισοπαλία και 1.78 για νίκη της Τότεναμ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του στις 19:45.

Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καθημερινά φροντίζει να ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* στα μέλη της σε διάφορα αθλήματα και διοργανώσεις. Σήμερα επέλεξε την αγγλική Premier League ενώ χτες επέλεξε NBA και τον αγώνα Φιλαδέλφεια Σίξερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς για την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία