Μειωμένο ρίσκο στα παρολί υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι παίχτες που σκοπεύουν τις επόμενες ημέρες να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο έχουν παρά πολλές επιλογές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες και προσφορές που μπορούν να ενισχύσουν την αξία των δελτίων τους, μέσω αύξησης των πιθανών κερδών ή μείωσης του ρίσκου. Η νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί τις επόμενες τρεις ημέρες.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να αποζημιωθούν, σε περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις με τα στοιχήματά τους. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον 4 σημείων, με αγώνες από το αγγλικό ή το γαλλικό πρωτάθλημα. Κάθε παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να αφορά στο pre-game του αγώνα, αλλά και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, οι παίχτες δε θα μπορούν να επιλέξουν αγώνες με 0% γκανιότα ή να προχωρήσουν σε cash out του στοιχήματός τους.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους, προκειμένου να επιβεβαιώσουν και τυπικά τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Και, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Συγκεκριμένα, θα εισπράξουν ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα υπόκεινται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία