Δύο προσφορές για τη Σούπερ Λίγκα από την Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet επικεντρώνει απόψε το ενδιαφέρον της σε δύο αγώνες της ελληνικής Σούπερ Λίγκα και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Ανακοίνωσε, λοιπόν, δύο προσφορές που αφορούν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και στον αγώνα του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές υπόσχεται ένα μπόνους 5% σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Το bonus θα προστεθεί στα κέρδη όσων τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά, μάλιστα, συμμετέχουν όλες οι αγορές, με εξαίρεση αυτές του live στοιχήματος. Τέλος, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί στοιχήματα, αν επιθυμεί, αρκεί να συμπεριλάβει αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Την προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές. Οι μόνες που υπόσχονται επιστροφή χρημάτων, άλλωστε, είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Επιπλέον, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων των μελών της, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Αθανασιάδη να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Στην περίπτωση που δεν επαληθευθεί, η προσφορά της επιστροφής χρημάτων θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές της Sportingbet θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο με αριθμό πελατών να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία