Αποζημιώνει τα χαμένα παρολί της Bundesliga η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας υποδέχεται την επερχόμενη αγωνιστική της Bundesliga με μία ακόμη προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους αγώνες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν, και ένας από τους αγώνες που έχουν συμπεριλάβει στις προβλέψεις τους λήξει με λευκή ισοπαλία.

Με άλλα λόγια, ένας χαμένο παρολί και ένας αγώνας με τελικό σκορ 0-0 μπορούν να αποφέρουν μια αποζημίωση σε όσα μέλη της Goalbet συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν τις προϋποθέσεις της, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς

Όσοι παίχτες θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στη Bundesliga θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί πριν την έναρξη των αγώνων. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με 3 αγώνες από την Bundesliga, με κάθε στοίχημα να αφορά στο pre-game, αλλά και στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται, ωστόσο, οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

Σε εκείνο το σημείο, το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί τους. Και στην περίπτωση που χάσει και ένας από τους αγώνες που περιέχει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, θα είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία