Δύο νέες στοιχηματικές άδειες στην Πολωνία

Το υπουργείο Οικονομικών της Πολωνίας εξέδωσε δύο νέες άδειες στοιχηματισμού πριν μερικές ημέρες, αυξάνοντας τον αριθμό των στοιχηματικών ιστοσελίδων που μπορούν να δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα. Πλέον, οι παίχτες στοιχήματος από την Πολωνία έχουν περισσότερες εναλλακτικές στο διαδίκτυο, καθώς μπορούν να στοιχηματίζουν συνολικά σε 14 ιστοσελίδες που λειτουργούν με τις ευλογίες του νόμου.

Οι δύο νέες εταιρείες που απέκτησαν την απαραίτητη άδεια εδρεύουν αμφότερες στην Πολωνία. Πρόκειται για τις Typiko και Traf-Zakłady Wzajemne.

 

Οι δύο νέες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες

Η Typiko είναι μια πολωνική εταιρεία στοιχημάτων που εδρεύει στο Bielsko-Biala και λειτουργεί για δύο μόλις χρόνια. Από την άλλη, η Traf-Zakłady Wzajemne εδρεύει στην πρωτεύουσα της χώρας και έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ως εταιρεία επίγειου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, με σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτή με την κρατική εταιρεία Totalizator Sportowy.

Οι δύο αυτές εταιρείες στοιχήματος προστίθενται στις υπόλοιπες 12 που λειτουργούν νόμιμα στην πολωνική αγορά. Συνολικά, 7 εταιρείες απέκτησαν την άδεια το 2017 και άλλες 7 το 2018, αυξάνοντας το μέγεθος της πολωνικής αγοράς, που άνοιξε από τα τέλη του 2016, χάρη στους νέους νόμους που ψήφισαν οι αρμόδιοι.

Πολλοί, πάντως, έχουν επικρίνει στο παρελθόν την πολωνική κυβέρνηση για το γεγονός ότι η διαδικασία αίτησης και απόκτησης της απαραίτητης στοιχηματικής άδειας είναι εξαιρετικά περίπλοκη και δυσκολεύει σημαντικά τους υποψήφιους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.