Μπασκετικό bonus από τη Sportingbet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στους αγώνες του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους, επιλέγοντας τους δύο αγώνες που προτείνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet. Πρόκειται για τα ευρωπαϊκά ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενάντια σε Μάλαγα και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, τα οποία διεξάγονται την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

 

Οι παίχτες που θα συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία στοιχηματική αγορά από τους παραπάνω αγώνες μπάσκετ στο δελτίο τους θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%. Ακόμη και στην περίπτωση των παρολί, θα αυξηθούν τα συνολικά κέρδη, αρκεί όλοι οι αγώνες να διευθετούνται εντός της ίδιας ημέρας.

Η Sportingbet λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχημάτων μιας και προσφέρεται σε 23 διαφορετικές γλώσσες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία