Κλείνουν ξανά τα πρακτορεία στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, ανακοίνωσε πως ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας θα επιτρέψει στη ζώνη 4 των περιοριστικών μέτρων, το οποίο σημαίνει ότι, για μια ακόμη φορά, οι επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης θα αναγκαστούν να κλείσουν τις πύλες τους.

Σε αυτές τις επιχειρήσεις συγκαταλέγονται και τα πρακτορεία στοιχήματος. Αν και έχουν μόλις μερικές εβδομάδες ανοιχτά, τα πρακτορεία στοιχήματος στο Λονδίνο και σε περιοχές στα νοτιοανατολικά και ανατολικά της χώρας κλείνουν ξανά, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και εκείνα στη Σκωτία.

 

Νέο οικονομικό πλήγμα για τα πρακτορεία στοιχήματος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης, η εξάπλωση της πανδημίας, αλλά και η εμφάνιση ενός νέου στελέχους του κορωνοϊού, την αναγκάζουν να επαναφέρει τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στις περιοχές που βρίσκονται στη ζώνη 4. Αυτό σημαίνει ότι σε μεγάλο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, τα πρακτορεία στοιχήματος θα παραμείνουν κλειστά, έως ότου οι αρμόδιοι αποφασίσουν να άρουν τα περιοριστικά μέτρα.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή είναι άκρως αρνητική για τα πρακτορεία στοιχήματος. Θυμίζουμε ότι τα πρακτορεία σε ολόκληρη τη χώρα είχαν κλείσει ξανά στις 5 Νοεμβρίου και δεν εξυπηρετούσαν τους παίχτες έως τις 2 Δεκεμβρίου. Μόλις η επιδημιολογική εικόνα του Ηνωμένου Βασιλείου βελτιώθηκε, τα πρακτορεία ξεκίνησαν ξανά να δέχονται πελάτες, υπό αυστηρά μέτρα προστασίας, αλλά πλέον είναι ξανά αναγκασμένα να κατεβάσουν ρολά.

Ήδη, έχουν κλείσει τα πρακτορεία σε αρκετές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκονται στη ζώνη 4 (όπως στο Λονδίνο, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά της χώρας), ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα, όπως αυτά στη Σκωτία, που θα κλείσουν στις 26 Δεκεμβρίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.