Πορτογαλία - Ελλάδα με 5% bonus στη Sportingbet

Αυξημένα κατά 5% θα δουν τα κέρδη τους όσοι προβλέψουν σωστά στον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελλάδα (σήμερα, Σάββατο 31 Μαΐου, στις 21:30), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επερχόμενου Μουντιάλ. Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε πως όσα μέλη της συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του εν λόγω αγώνα στο δελτίο τους, θα λάβουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Φυσικά, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να συμπεριλάβουν μια από τις αγορές και σε παρολί, προκειμένου να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, όλα τα σημεία που θα συμπεριλάβουν στο παρολί, θα πρέπει να διευθετούνται σήμερα.

H Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη του live στοίχημα,live βίντεο,καζίνο,πόκερ αλλά και ενότητα games με πάρα πολλά παιχνίδια .

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία