Δύο προσφορές για τον ΠΑΟΚ από την Sportingbet

Μπορεί η σημερινή ημέρα να αποτελεί επέτειο και εθνική εορτή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν τα πάντα, στα γήπεδα της Ελλάδας και στις στοιχηματικές εταιρίες. Τρανή απόδειξη για αυτό αποτελούν όχι μόνο οι δύο αγώνες του ΠΑΟΚ σήμερα (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ), αλλά και οι αντίστοιχες προσφορές που ανακοίνωσε η Sportingbet για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες αυτούς.

 

Πρώτα απ’ όλα, άλλωστε, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα προσθέσει ένα μπόνους στα κέρδη όλων όσων στοιχηματίσουν με επιτυχία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 17:15 και όσοι παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξή του θα προσθέσουν το bonus, ύψους 5%, στα κέρδη τους.

 

Την ίδια ευκαιρία θα έχουν και όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα που δίνει απόψε ο δικέφαλος και στο παρκέ. Πρόκειται για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας, στο πλαίσιο του EuroCup στο μπάσκετ. Και σε αυτή την περίπτωση, όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα, θα λάβουν όχι μόνο τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και ένα μπόνους ίσο με το 5% αυτών.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν, αρκεί να το κάνουν πριν την έναρξη του καθενός. Επιπλέον, δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν αποκλειστικά μονά στοιχήματα για να συμμετέχουν στην προσφορά. Μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί όλοι οι αγώνες που περιέχουν να διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι, τέλος, κερδίσουν το μπόνους που υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet, θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να το λάβουν στους λογαριασμούς τους. Το bonus αυτό θα είναι διαθέσιμο για στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη, καθώς απαιτείται πρώτα το τζιράρισμα της αξίας του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία