Ενισχυμένα παρολί ποδοσφαίρου από τη Bet365

Η Παρασκευή σημαίνει τη λήξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων ποδοσφαίρου και την επιστροφή τους στα εθνικά πρωταθλήματα των χωρών τους, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Παράλληλα, σημαίνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος έχουν μια νέα σειρά από μοναδικές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ειδικά όταν μιλάμε για κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η μεγάλη ποικιλία ενδιαφέροντων αγώνων ίσως προβληματίσει κάποιους στην επιλογή, αλλά ίσως και να ωθήσει πολλούς παίχτες να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε διαφορετικούς αγώνες και διαφορετικά πρωταθλήματα σε παρολί στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά κρύβουν, βέβαια, περισσότερο ρίσκο, αλλά υπόσχονται και μεγαλύτερα κέρδη – ειδικά για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Bet365.

 

Περισσότερα κέρδη στα παρολί

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν παρολί μέσω της Bet365 στους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι υπόσχονται να ενισχύσουν τα πιθανά τους κέρδη. Το ποσοστό της ενίσχυσης μπορεί να φτάσει έως και το 100% και να ανταμείψει με πολλά περισσότερα κέρδη όσους το ρισκάρουν.

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη κάθε νικητήριου παρολί, ανάλογα με τον αριθμό σημείων που θα περιλαμβάνει. Για παράδειγμα, όσοι τοποθετήσουν παρολί τριών σημείων θα δικαιούνται ενίσχυση 5% των κερδών τους, όσοι τοποθετήσουν παρολί έξι σημείων θα δικαιούνται ενίσχυση 20%, όσοι τοποθετήσουν παρολί 10 σημείων θα δικαιούνται ενίσχυση 60% και όσοι τοποθετήσουν παρολί 14 ή περισσότερων σημείων ενίσχυση 100%.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Bet365, αρκεί να επιλέξουν αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Ενίσχυση των κερδών των παρολί τους θα δικαιούνται όσοι συμπεριλάβουν αγώνες της αγγλικής Premier League, της ισπανικής Primera Division, της ιταλικής Serie A και της γερμανικής Bundesliga.

Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων στους αγώνες, πριν αυτοί ξεκινήσουν. Και θα πρέπει επίσης να επιλέξουν είτε την αγορά του τελικού αποτελέσματος είτε την αγορά του τελικού αποτελέσματος και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ενίσχυση των κερδών τους θα δικαιούνται όσοι προβλέψουν σωστά σε κάθε σημείο του παρολί και δεν προχωρήσουν σε ολοκληρωτικό cash out των στοιχημάτων τους. Όσοι προχωρήσουν σε μερικό cash out θα μπορούν να συνεχίσουν να διεκδικούν την ενίσχυση των κερδών τους, υπολογίζοντας τα εναπομείναντα ανοιχτά στοιχήματα.

Για το επόμενο τριήμερο η Bet365 έχει ανακοινώσει επιστροφή χρημάτων στην λευκή ισοπαλία.

Η Bet365 θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως,λειτουργεί σε 140 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία