Δωρεάν live στοίχημα από τη Novibet στο Ντνίπρο-Νάπολι

Η ομάδα-έκπληξη του φετινού Europa League, η Ντνίπρο, υποδέχεται απόψε τη Νάπολι, στο πλαίσιο των επαναληπτικών ημιτελικών της διοργάνωσης, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα της προσφορά**.

 

Πρόκειται για μια προσφορά** που χαρίζει ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικότερα, προκειμένου να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα τουλάχιστον μονό στοίχημα στο Ντνίπρο-Νάπολι, έως και στις 21:30 (ο αγώνας ξεκινά στις 22:05). To στοίχημα αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα (αρκεί αυτή να κλείνει πριν την έναρξή του), με την προϋπόθεση να πρόκειται για σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, είτε αυτό το στοίχημα κερδίσει είτε χάσει, θα εξασφαλίσει ένα δωρεάν live στοίχημα στους παίχτες που το τοποθέτησαν.

 

Το δωρεάν live στοίχημα θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που προηγήθηκε της έναρξης του αγώνα, με μέγιστη αυτή των 25 ευρώ. Θα πιστωθεί, μάλιστα, αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, κατά τη διάρκεια του αγώνα, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σε αυτόν, σε οποιαδήποτε από τις αγορές καλύπτει η Novibet στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Ωστόσο, οι παίχτες δε θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε σημεία με απόδοση που ξεπερνά το 4.00.

 

Το στοίχημα αυτό, τέλος, αν περιλαμβάνει μια σωστή πρόβλεψη και κερδίσει, θα εξασφαλίσει στους παίχτες πραγματικά κέρδη, χωρίς ρίσκο. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της Novibet που θα προβλέψουν σωστά και στα δύο τους στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο. Αντίστοιχα, όσοι προβλέψουν λάθος στο πρώτο στοίχημά τους (αυτό που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα) θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία διεκδίκησης κερδών, αυτή τη φορά χωρίς ρίσκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και, σε κάθε περίπτωση, τα κέρδη που θα προκύψουν από το δωρεάν live στοίχημα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,λοταρίες και άλλα!


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία