Την πανευρωπαϊκή σειρά κανόνων διαφήμισης της EGBA θα ακολουθήσει το Βέλγιο

Το συλλογικό όργανο των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου, η BAGO, δήλωσε πως θα στηρίξει την πρωτοβουλία της EGBA (European Gaming and Betting Association) που περιλαμβάνει την πρώτη πανευρωπαϊκή σειρά κανόνων διαφήμισης. Με άλλα λόγια, τα μέλη της BAGO θα ακολουθήσουν πιστά τους κανονισμούς της EGBA και θα επικεντρώνονται στους τομείς της υπεύθυνης διαφημιστικής προβολής και προστασίας των ευπαθών ομάδων – ιδιαίτερα των ανηλίκων.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη στήριξη που έχει λάβει η πρωτοβουλία της EGBA από εθνικό συλλογικό όργανο εταιρειών τυχερών παιχνιδιών και δείχνει πως οι συγκεκριμένοι κανόνες θα επεκταθούν ακόμη περισσότερο σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Οι κανόνες που θα ακολουθεί η BAGO

H BAGO εκπροσωπεί το 70% των νόμιμων εταιρειών τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο Βέλγιο, στην αγορά των online και των επίγειων παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών της χώρας θα ενισχύσει τις προσπάθειές της, προκειμένου να μην επηρεάζει αρνητικά τους παίχτες με τις διαφημίσεις και τις προωθήσεις των προϊόντων τους.

Η πρωτοβουλία της EGBA αποτελείται από μια σειρά κανόνων περιορισμού των στοιχηματικών διαφημίσεων, η οποία όμως δεν είναι υποχρεωτική. Ανάμεσα σε αυτούς τους κανόνες ξεχωρίζει η δέσμευση για μη μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων εν μέσω τηλεοπτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε ανήλικους, αλλά και για μη σύναψη χορηγιών σε εκδηλώσεις με ανήλικο κοινό. Επιπλέον, η EGBA προχώρησε για πρώτη φορά στη δημιουργία κανόνων για τις προωθητικές ενέργειες στα social media και στο διαδίκτυο γενικότερα.

Μόλις η BOGA υπογράψει τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της EGBA, τα μέλη της θα πρέπει να ακολουθήσουν τους παραπάνω κανόνες. Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει και με τα μέλη της EGBA που θα υπογράψουν τη συμφωνία, με τη William Hill να αποτελεί την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα τη νέα πρωτοβουλία.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη