Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας WilliamHill

Την πανευρωπαϊκή σειρά κανόνων διαφήμισης της EGBA θα ακολουθήσει το Βέλγιο

Το συλλογικό όργανο των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου, η BAGO, δήλωσε πως θα στηρίξει την πρωτοβουλία της EGBA (European Gaming and Betting Association) που περιλαμβάνει την πρώτη πανευρωπαϊκή σειρά κανόνων διαφήμισης. Με άλλα λόγια, τα μέλη της BAGO θα ακολουθήσουν πιστά τους κανονισμούς της EGBA και θα επικεντρώνονται στους τομείς της υπεύθυνης διαφημιστικής προβολής και προστασίας των ευπαθών ομάδων – ιδιαίτερα των ανηλίκων.

Tεράστια πτώση εσόδων προκάλεσε η πανδημία στην εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η William Hill αποτελεί μία από τις εταιρείες στοιχήματος που δέχθηκαν σημαντικό οικονομικό πλήγμα από την πανδημία – κυρίως εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της, η William Hill είδε τα έσοδά της να μειώνονται κατά 57% κατά τις εφτά εβδομάδες έως τις 28 Απριλίου.

Η μεγαλύτερη πτώση εσόδων, όπως είναι φυσικό, οφείλεται στον επίγειο τομέα, στον οποίο η William Hill αναγκάστηκε να κλείσει τα στοιχηματικά πρακτορεία της. Παρόμοια, όμως, ήταν και η πτώση των εσόδων στον online τομέα.

 

Πρακτορείο drive-thru στη Nevada άνοιξε η στοιχηματική εταιρεία William Hill!

Η William Hill, όπως και όλες οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στο επίγειο στοίχημα, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε κάθε χώρα. Άλλωστε, τα περιοριστικά μέτρα έχουν αναγκάσει σε κλείσιμο τα στοιχηματικά πρακτορεία, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των πελατών και να μην επεκταθεί περισσότερο η πανδημία.

Νέος τομέας υπεύθυνου στοιχηματισμού στο επιχειρηματικό μοντέλο της William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τομέα στο επιχειρηματικό μοντέλο της, με σκοπό να προστατεύει αποτελεσματικότερα τους πελάτες της από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο εθισμός στον τζόγο. Ο νέος τομέας επικεντρώνεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και δημιουργείται από το μηδέν, με επικεφαλής ένα νέο στέλεχος της στοιχηματικής εταιρείας.

Υπέγραψε τον πανευρωπαϊκό διαφημιστικό κώδικα της EGBA η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες που υπέγραψαν τον νέο πανευρωπαϊκό διαφημιστικό κώδικα της EGBA (European Gaming and Betting Association) και θα επιβάλλει στο πλάνο μάρκετινγκ τους περιορισμούς που αποφάσισε το συλλογικό όργανο.

Αγγλία: Εξονυχιστικοί έλεγχοι για τις συνήθειες των παιχτών στοιχήματος στην πανδημία

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Αγγλίας έχει επικοινωνήσει με τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος της χώρας, ζητώντας τους συχνές ενημερώσεις για τις συνήθειες των μελών τους κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους, εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι αρμόδιοι επιθυμούν να ελέγξουν εξονυχιστικά και να αναλύσουν τα μοτίβα συμπεριφορών των παιχτών, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυχολογία τους.

Mειώνει τις απολαβές των στελεχών της η εταιρία στοιχήματος William Hill

H William Hill ανακοίνωσε μια σειρά από περικοπές στις απολαβές των κορυφαίων στελεχών της, προκειμένου να βρεθεί σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τα οικονομικά προβλήματα που προκαλεί η εξάπλωση της πανδημίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προσλήψεις νέων στελεχών ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο νεών στελεχών, τα οποία θα αναλάβουν κορυφαίες θέσεις και θα εργαστούν για την ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές στοιχήματος, όπου δραστηριοποιείται. Τα δύο νέα στελέχη της εταιρείας είναι ο Matt Ashley, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του CFO, και ο Stephen Perry, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του COO.

Τον μισθό του στους απλήρωτους υπαλλήλους δωρίζει ο CEO της William Hill US

Όπως και πολλές άλλες εταιρείες στοιχήματος (ειδικά όσες δραστηριοποιούνται στον επίγειο τομέα) ανά τον κόσμο, έτσι και η William Hill US αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα μέσω του κορωναϊού. Τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει οι αρμόδιοι στις ΗΠΑ, μάλιστα, έχουν αναγκάσει τα επίγεια καζίνο σε κλείσιμο, με αποτέλεσμα τα πρακτορεία στοιχήματος της William Hill να μην έχουν κανένα απολύτως έσοδο.

Σανίδα σωτηρίας στο… σούμο βρήκε η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Όλες οι εταιρείες στοιχημάτων ανά τον κόσμο αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, αφού η βασική πηγή των προϊόντων τους, οι αθλητικές διοργανώσεις, έχουν στην πλειοψηφία τους ακυρωθεί η αναβληθεί. Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα δημοφιλή αθλήματα έχουν μπει στον πάγο και οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιρειών αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου τα κουπόνια που προσφέρουν να μην είναι άδεια.

Τις απώλειες από τον κορωναϊό υπολογίζει η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Αν και οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος στην Αγγλία διατηρούν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν κανονικά, χωρίς να επισκέπτονται κάποιο κατάστημα, η εξάπλωση του κορωναϊού έχει προκαλέσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της αναβολής και ακύρωσης κορυφαίων διοργανώσεων, όπως η Premier League, το EURO 2020, το NBA και πολλές ακόμη. Εξαιτίας αυτών των έκτακτων μέτρων, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν εναλλακτικό τρόπο για να στοιχηματίζουν, όσο τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, αλλά δεν έχουν αντικείμενο για να στοιχηματίσουν!

Ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω κορωναϊού στις αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες

Οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες αναμένεται να αντιμετωπίσουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας του κορωναϊού, καθώς πολλές από αυτές διατηρούν επίγεια πρακτορεία στοιχήματος, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί η κίνηση και στις ιστοσελίδες τους, εξαιτίας της αναβολής αρκετών αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο. Το διπλό αυτό χτύπημα θα επηρεάσει σε κάθε περίπτωση τις οικονομικές επιδόσεις του 2020 και ήδη ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες απώλειες, καθώς σημειώθηκε πτώση της αξίας των μετοχών σε αρκετές από αυτές.

Μείωση εσόδων ανακοίνωσε για το 2019 η εταιρεία στοιχήματος William Hill

H εταιρεία στοιχήματος William Hill σημείωσε μείωση των εσόδων της για το 2019, κυρίως εξαιτίας των περιπετειών, στις οποίες την έβαλε η απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να μειωθεί το ανώτατοι ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα. Η William Hill προχώρησε στο κλείσιμο περίπου 700 πρακτορείων στοιχήματος και είδε τα έσοδά της στο επίγειο στοίχημα να μειώνονται σε μεγάλο βαθμό.

Επέκταση στην αγορά του Michigan σχεδιάζει η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill είναι η ευρωπαϊκή εταιρία με τη μεγαλύτερη παρουσία στην αγορά νόμιμου στοιχήματος στις ΗΠΑ, αφού ήδη δραστηριοποιείται σε Πολιτείες που διατηρούν τεράστιες αγορές, όπως το New Jersey και η Nevada. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία επέκτασης σε νέες Πολιτείες, που έχουν νομιμοποιήσει πρόσφατα ή σκοπεύουν να νομιμοποιήσουν άμεσα το στοίχημα.

Δε θα ανανεωθεί η χορηγία της εταιρείας στοιχήματος William Hill προς το Κύπελλο Σκωτίας

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σκωτίας και η εταιρεία στοιχήματος William Hill αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την δεκαετή συνεργασία τους και οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους από τον Ιούνιο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι η William Hill θα πάψει να αποτελεί τον χορηγό του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές συνεργάζονται από το 2011, με τη William Hill να έχει αναλάβει αρκετές και συμφέρουσες χορηγίες μέσα σε αυτό το διάστημα, προωθώντας τις υπηρεσίες της στην Σκωτία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Άνοιξε ο δρόμος για το νόμιμο online στοίχημα στο Buenos Aires

Το ΔΣ του Buenos Aires ενέκρινε πριν μερικές ημέρες τις νομοθετικές αλλαγές που επιτρέπουν το online στοίχημα, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μίας αγοράς νόμιμου online στοιχήματος. Οι συγκεκριμένες νομοθετικές αλλαγές, όμως, αφορούν αποκλειστικά στην περιοχή της πρωτεύουσας της Αργεντινής και όχι σε ολόκληρη τη χώρα.

Νέα χορηγία στον χώρο του ΜΜΑ ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill επεκτείνει την παρουσία της στον χώρο του ΜΜΑ, μέσω μιας νέας χορηγίας που ανακοίνωσε. Η νέα χορηγία αφορά στη διοργάνωση Bellator MMA, μία από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της εταιρίας σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ήδη, μάλιστα, η αρχή έγινε με το Bellator Dublin: McCourt vs Ruis, το οποίο διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου.

Για 4 ακόμη χρόνια η πλατφόρμα της Scientific Games στην στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill

Η William Hill βασίζει εδώ και μερικά χρόνια την στοιχηματική ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Scientific Games και η συνεργασία τους είναι αρκετά επιτυχημένη, ώστε να ανανεωθεί για τα επόμενα 4 χρόνια. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας και της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια και τα μέλη της πρώτης θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες κορυφαίες υπηρεσίες.

Η William Hill, μάλιστα, θα αναβαθμίσει την υπάρχουσα πλατφόρμα της και θα χρησιμοποιήσει μια νέα, την οποία έχει λανσάρει η Scientific Games από το 2019.

Βρέθηκε νέος CFO για την στοιχηματική εταιρία William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό σε αναζήτηση νέου CFO, καθώς η σημερινή επικεφαλής του οικονομικού τομέα της εταιρίας, Ruth Prior, ανακοίνωσε πρόσφατα την αναχώρησή της. Ο νέος CFO της William Hill θα είναι ο Adrian Marsh, αλλά προς το παρόν η William Hill δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για την πρόσληψη και την ανάληψη των καθηκόντων του.

Νέα συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill, που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται νόμιμα και στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε μία νέα στρατηγική συνεργασία, η οποία αναμένεται να προωθήσει σε τεράστιο βαθμό το brand και τις υπηρεσίες της. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος ανακοίνωσαν ότι αποτελεί πλέον την αποκλειστική πάροχο δεδομένων στοιχηματισμού και αποδόσεων του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη