Ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes

Άδεια νόμιμης δραστηριότητας στη Γερμανία απέκτησε η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Η Ladbrokes δραστηριοποιείται με επιτυχία σε αρκετές αγορές ανά τον κόσμο και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις επιχειρήσεις της και στη νόμιμη αγορά online στοιχήματος της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ladbrokes, η GVC Holdings, εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα τέσσερις άδειες νόμιμης δραστηριότητας στη Γερμανία – από μία για τις Bwin, SportingBet, Ladbrokes και Gamebookers.

Έρευνα για τα virtual sports που προσφέρει στο Βέλγιο η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε μια έρευνα για τη νομική υπόσταση των υπηρεσιών στοιχηματισμού στα virtual sports στην αγορά του Βελγίου, μετά από συνεχείς καταγγελίες στοιχηματικών εταιρειών ότι η κυβέρνηση ευνοεί τη Ladbrokes. Η Ladbrokes είναι αυτή τη στιγμή η μόνη εταιρεία που προσφέρει στοιχηματισμό στα virtual sports, επίγειο και online, αφού η κυβέρνηση αρνείται να επιτρέψει σε άλλες εταιρείες την προσφορά παρόμοιων υπηρεσιών.

Εθνικό σχέδιο για την καταπολέμηση των στοιχηματικών απατών ενέκρινε η Ισπανία

Η εθνική επιτροπή καταπολέμησης της στοιχηματικής απάτης και της χειραγώγησης του αθλητισμού της Ισπανίας, η COBFAD, ενέκρινε πρόσφατα ένα εθνικό σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τη σεζόν 2020-2021. Το νέο σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε ισχύ και θα επιβλέπεται από την αρμόδια επιτροπή, αλλά και από το υπουργείο Υποθέσεων Καταναλωτών. Παράλληλα, στην εφαρμογή του θα συνεισφέρει και η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της στοιχηματικής αγοράς της Ισπανίας, η DGOJ, ενώ σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε παρέμβαση θα βρίσκεται η Αστυνομία.

Αποσύρονται από το Oddschecker οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της GVC Holdings, όπως η Ladbrokes και η Coral, δε θα εμφανίζονται πλέον στην ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker, αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να ανανεώσουν τη συμφωνία συνεργασίας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω ιστοσελίδες δε θα εμφανίζονται στους πίνακες που δημοσιεύει η Oddschecker και που παρουσιάζουν τις καλύτερες αποδόσεις ανά άθλημα, διοργάνωση και ιστοσελίδα.

Δεν είναι φαβορί για την επόμενη Premier League η φετινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αποτελεί εδώ και μερικές ώρες την ουσιαστική πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν της Premier League, αφού βρέθηκε αρκετά μπροστά από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες και απλά περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν για να πανηγυρίσει και επίσημα την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, οι παίχτες του στοιχήματος που είχαν πιστέψει στην ομάδα από την αρχή της σεζόν ετοιμάζονται να εισπράξουν τα κέρδη τους για τα μακροχρόνια στοιχήματά τους και ήδη σκέφτονται σε ποια ομάδα θα στοιχηματίσουν του χρόνου.

Στοιχήματα για τα tweets του Donald Trump προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes!

H στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes έχει μεγάλη παράδοση στα στοιχήματα που αφορούν στην πολιτική και φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο να τη διατηρεί, αλλά και να την ενισχύει. Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Ladbrokes σε αποτελέσματα εθνικών και άλλων εκλογών, αλλά και να επιλέξουν ειδικά στοιχήματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Νέα πνοή στην αγορά στοιχήματος της Αγγλίας έδωσε η επιστροφή των ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Αγγλία και οι παίχτες του στοιχήματος το απέδειξαν για μια ακόμη φορά, την πρώτη ημέρα που οι ιπποδρομίες επέστρεψαν στο κανονικό τους πρόγραμμα. Η προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο ιπποδρομιακό στοίχημα, ήδη από την πρώτη ημέρα επιστροφής του, έδωσαν μια νέα πνοή στην αγορά στοιχήματος, η οποία τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει ελλείψεις και οικονομικά προβλήματα.

Ολοκληρώθηκε η μετάβαση της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes στην πλατφόρμα της GVC

H GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes, ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετάβασής της στην δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα της Ladbrokes βρίσκεται πλέον στην ιδιόκτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα της GVC, όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες που της ανήκουν (όπως οι Coral, Sportingbet και άλλες).

Νέα ειδικά στοιχήματα για τις Kardashians στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν ειδικά στοιχήματα σε πρωτότυπες κατηγορίες και από αυτές δεν ξεφεύγει ούτε η σφαίρα του κουτσομπολιού, αφού προσφέρονται επιλογές στοιχηματισμού σε διαζύγια, καυγάδες και άλλες πτυχές της καθημερινότητας των διασήμων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν και κάποια νέα στοιχήματα που ανακοίνωσαν ιστοσελίδες όπως η Ladbrokes και η Paddy Power, μεταξύ άλλων, τα οποία αφορούν στην οικογένεια των Kardashians.

Και το μωρό του Boris Johnson στη λίστα στοιχημάτων της Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της και για μια ακόμη φορά απασχόλησε ειδικούς του στοιχήματος και μη με την απόφασή της να προσφέρει στοιχήματα για το όνομα του νεογέννητου μωρού του Άγγλου πρωθυπουργού Boris Johnson!

Υποχρεωτικά όρια στοιχηματισμού ζητούν στην Ιρλανδία

Η φιλανθρωπική οργάνωση Problem Gambling της Ιρλανδίας, η οποία ασχολείται με την αντιμετώπιση προβλημάτων εθισμού στον τζόγο, απέστειλε ανοιχτή επιστολή στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας, ζητώντας τους να θέσουν αυτοβούλως όρια στοιχηματισμού για τα μέλη τους. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης φοβούνται ότι ο εγκλεισμός των Ιρλανδών στο σπίτι θα προκαλέσει πολλά προβλήματα και το γεγονός ότι ο online στοιχηματισμός είναι η μόνη επιλογή τους, θα δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Στο παρελθόν ανήκει η συνεργασία της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes με τη Ρέιντζερς

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes αποτελεί επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της σκωτσέζικης ομάδας ποδοσφαίρου Ρέιντζερς και οι δύο πλευρές έχουν επωφεληθεί σημαντικά από τα προνόμια που προκύπτουν από τη συνεργασία τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η συνεργασία αυτή έφτασε στο τέλος της και δεν πρόκειται να ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

Διακόπτουν τις πληρωμές ενοικίων οι εταιρείες στοιχημάτων Ladbrokes και Coral

Οι εταιρείες στοιχημάτων Ladbrokes και Coral (αμφότερες ανήκουν στην GVC Holdings) όπως και όλες οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό, τα οποία τις έχουν αναγκάσει μεταξύ άλλων να κλείσουν προσωρινά τα πρακτορεία στοιχήματος που διατηρούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγγνώμη από τους πελάτες της ζητά η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανήκει σε μία από τις εκατομμύρια επιχειρήσεις ανά τον κόσμο που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του κορωναϊού και τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει οι αρμόδιοι στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω κορωναϊού στις αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες

Οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες αναμένεται να αντιμετωπίσουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας του κορωναϊού, καθώς πολλές από αυτές διατηρούν επίγεια πρακτορεία στοιχήματος, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί η κίνηση και στις ιστοσελίδες τους, εξαιτίας της αναβολής αρκετών αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο. Το διπλό αυτό χτύπημα θα επηρεάσει σε κάθε περίπτωση τις οικονομικές επιδόσεις του 2020 και ήδη ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες απώλειες, καθώς σημειώθηκε πτώση της αξίας των μετοχών σε αρκετές από αυτές.

Πρόστιμο ρεκόρ θα πληρώσει στην Αυστραλία η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes δραστηριοποιείται νόμιμα και στην Αυστραλία, μέσω της θυγατρικής της, Ladbrokes Australia, αλλά πρόσφατα προχώρησε σε παράβαση των νόμων της χώρας και τώρα καλείται να πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει βεβαιώσει ποτέ η αρμόδια Αρχή της περιοχής New South Wales!

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes Australia καλείται να πληρώσει το πρόστιμο μαμούθ των 128.660 ευρώ, επειδή παραβίασε τους νόμους περί υποκίνησης των παιχτών, μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων που ανέφεραν προσφορές.

 

Για μετακόμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ladbrokes

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes (μα και άλλων εταιρειών, όπως οι Bwin και Coral) ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μεταφέρει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να απλοποιήσει τη λειτουργία της. Σήμερα, η εταιρεία στοιχήματος εδρεύει στο Isle Of Man, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου δυσκολεύει το έργο της σε κάποιους τομείς, όπως οι συναντήσεις των μετόχων και των στελεχών της.

Πιθανότερη η επέκταση του Brexit σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών

Μπορεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση να κατέληξαν σε ένα νέο σχέδιο συμφωνίας σχετικά με το Brexit την Πέμπτη και μπορεί η διορία που έχει δώσει η Ευρώπη να λήγει στις 31 Οκτωβρίου, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες της Αγγλίας θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση, παρά να ολοκληρωθεί το Brexit στην καθορισμένη ημερομηνία.

Αισιόδοξες οι προβλέψεις για τα κέρδη της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes

Κατά τη διάρκεια μιας νέας ενημέρωσης των μετόχων της, η εταιρία GVC Holdings ανακοίνωσε ότι τα εκτιμώμενα κέρδη της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes θα είναι περισσότερα από αυτά που είχαν εκτιμηθεί αρχικά για το οικονομικό έτος του 2019.

Νέοι Ιρλανδοί πρεσβευτές για την στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των Ιρλανδών πρεσβευτών της και υπέγραψε νέες συμφωνίες με δύο αστέρια του αθλητισμού, που θα αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και στον σχολιασμό που προσφέρει η Ladbrokes μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της.

Pages

Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη